Esteu aquí

El Prat participa en la redacció de la 4a Carta Catalana de la Joventut

El nostre municipi serà seu d’una de les reunions per establir les bases de les polítiques en matèria de Joventut per als propers anys

Carta Catalana de la Joventut

divendres, 10 febrer, 2017 - 13:30

El proper dia 20 de febrer, a les 18.30 hores al Lloro, Serveis de Joventut, es celebrarà una de les 10 sessions de treball que tindran lloc per tot Catalunya, sota el nom "(Re) pensem-ho tot, construïm col·lectivament!".

Des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya s’està treballant en la redacció d’una nova Carta Catalana de la Joventut, un document marc que servirà per establir les prioritats i línies polítiques en matèria de joventut per a la pròxima dècada. 

Aquesta nova revisió, la quarta, té per objectiu renovar la darrera edició, que data de l’any 2003, donats els canvis que ha patit la nostra societat en els darrers temps. A més a més, a aquest projecte se li suma la redacció d’un nou Pla d’Actuació Jove.

La 4a Carta Catalana de la Joventut es basarà en tres eixos principals: la participació, els models de societat i les polítiques públiques. 

La redacció de la 4a Carta Catalana de Joventut i el Pla d’Actuació Jove s’aborda a través  d’un procés participatiu amb l’objectiu que tots els i les joves de Catalunya puguin participar, basat en: trobades - taller territorials i sectorials per la diagnosi, el Congrés Català de la Joventut (els dies 13 i 14 de maig, a Barcelona) i trobades de retorn conclusions al territori.

Qui pot participar-hi

Els tallers  es dirigeixen a persones joves que participen a entitats, organitzacions o col·lectius no formals. Per participar-hi, us podeu inscriure en aquest enllaç.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 gener, 2022 - 11:30

Obertes les inscripcions del Taller Gran

En marxa a partir del 7 de febrer

dimarts, 18 gener, 2022 - 10:15

L’Ajuntament del Prat habilita punts d’impressió del certificat covid per lluitar contra la bretxa digital

L’Omisc, l’OIAS, els EBAS Marina i Ribera Baixa, els Centres Esportius...

divendres, 14 gener, 2022 - 11:00

El Servei de Mediació de l’Ajuntament celebra el seu 25è aniversari

El 19 de gener es durà a terme una activitat per commemorar el Dia de la...