Esteu aquí

El Prat, inclòs a la zona de limitació de velocitat a 80 km/h

La Generalitat aprova una mesura que es començarà a aplicar a la tardor.

dimecres, 11 juliol, 2007 - 10:57

El terme municipal del Prat ha estat inclòs dins la zona de limitació de la velocitat dels vehicles a un màxim de 80 quilòmetres per hora, segons estableix el decret  aprovat dimarts pel Consell de Govern de la Generalitat.

El decret estableix limitar a 80 quilòmetres per hora la velocitat màxima permesa a totes les carreteres, autopistes i autovies de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Aquesta mesura, una més d'entre una setantena, entrarà en vigor a la tardor i pretén reduir els índexs de contaminació en un 30% en una zona on se superen els nivells permesos per la Unió Europea.

El departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat calcula que disminuir la velocitat permetrà reduir les emissions d’òxid de nitrogen de forma considerable. Per als sindicats UGT i CCOO, la mesura és insuficient si no s’acompanya d’un reforçament del transport públic.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...