Esteu aquí

El Prat, inclòs en una aplicació mòbil de seguretat ciutadana

És la primera d'aquestes característiques que es posa en marxa a Europa

dimecres, 19 novembre, 2014 - 14:00

Aquest matí s'ha presentat la primera aplicació mòbil de seguretat interterritorial que es posa en marxa a Europa, i que serà operativa en set municipis metropolitans, entre els quals el Prat. La resta són l'Hospitalet, Cornellà, Esplugues, Sant Feliu, Gavà i Sant Just Desvern. En total sumen més de 550.000 habitants.

L’aplicació estarà disponible a les plataformes que operen en la telefonia mòbil depenent del sistema que utilitzin (Android o IOS) o a través d’un codi QR. L’aplicació es podrà utilitzar en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès). La persona usuària s’haurà de registrar amb unes dades bàsiques (com ara el DNI) que es validaran mitjançant un correu electrònic i amb la garantia del tractament confidencial de les dades.  

L'aplicació permetrà realitzar trucades ràpides d'emergència a les policies locals, Mossos d'Esquadra o al 112, així com comunicar incidències i denúncies a través d'un botó que es manté actiu a la pantalla.

També s'hi podran consultar continguts interactius, relatius a normes bàsiques de civisme, seguretat viària, consells de seguretat o primers auxilis.

En les properes setmanes
L'aplicació estarà disponible en les properes setmanes. Per descarregar-la en els smart phones cal buscar les paraules "seguretat ciutadana" i el municipi en el qual ens trobem, en aquest cas "el Prat de Llobregat".

La presentació s'ha fet al recinte firal Granvia de l'Hospitalet, dins el marc de la fira Smart City Expo, on es presenten innovacions tecnològiques aplicades al dia a dia de les ciutats.

Per a més detalls sobre l'aplicació, podeu llegir el document següent:

 

Compartir

Noticies relacionades

Estany Sant Maurici

dimarts, 24 maig, 2022 - 19:30

L’Ajuntament presenta el projecte de reordenació de la plaça de Sant Maurici

El nou espai serà de plataforma única, obert als carrers del voltant i amb...

dimarts, 10 maig, 2022 - 10:45

La Festa del Voluntariat 2022 ja té data i hora

El proper divendres 27 de maig a les 18 h, a la plaça de Catalunya, es durà a terme una nova edició de la Festa Voluntariat del Prat. Com cada any, l'objectiu d’aques...