Esteu aquí

El Prat esdevé una pista de ball a partir del 27 d'abril

Del 27 d’abril al 13 de maig arriba al Prat Maig en dansa, una manera de celebrar i de mostrar que al Prat ens agrada ballar i veure ballar.

dimarts, 10 abril, 2018 - 11:15

Amb motiu de les celebracions del Dia Internacional de la Dansa, la ciutat es converteix en una gran pista de ball. Els carrer s'ompliran de dansa,  per sentir i gaudir de prop propostes de diferents estils (des del hip-hop, a la dansa contemporània o el flamenc) en diferents espais i adreçades a tots els públics. Propostes professionals consolidades al costat de companyies i grups locals conformen un programa divers i participatiu.

Inaugura el cicle la Cia. Mar Gómez el dia 27 d’abril, amb el seu espectacle de carrer La vie en rose.  Una altra cita imprescindible del cicle és la gran Festa de la dansa, que tindrà lloc als jardins de la Pau el diumenge 29 d’abril. També gaudirem dels Brodas Bros i les seves propostes hiphoperes. Flashmobs, i espectacles per a tota la família arrodoniran un programa on tothom hi trobarà el seu lloc.

El cicle el tancarà una proposta molt especial. Volem convidar a tothom que vulgui a participar d’un gran taller de dansa. El Colectivo Lamajara ens proposa que ens acostem al món de pagès, als treballs del camp, el nostre entorn més immediat i juguem a fer-lo nostre. El diumenge 13 de maig, a les 11 del matí el pati de l’Artesà, a més de vermut, s’omplirà de dansa i tothom hi està convidat.

Segueix les petjades i apunta’t les cites! Més informació a www.elprat.cat/maigendansa

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 15:30

“La pols que cau del cel”, un projecte íntim i comunitari

El dijous 24 de novembre va arribar a la seva fi el projecte “La pols que cau...