Esteu aquí

El Prat, escenari del videoclip de la nova cançó de Manel

S'han gravat diverses escenes a l'aparcament de l'estació i a les zones industrials Enkalene i Fondo d'en Peixo

Moment del rodatge.

divendres, 12 març, 2021 - 14:00

El Prat és l'escenari de bona part de les escenes que apareixen al videoclip del nou tema presentat ahir pel grup musical barceloní Manel, “L’amant malalta”. Algunes de les localitzacions que apareixen a la peça són el pàrquing de l’estació i carrers dels polígons industrials Enkalene i Fondo d’en Peixo. Com a curiositat, el gran danès que apareix al videoclip, Otto, també és del Prat.

“L’amant malalta”, amb realització de Víctor Carrey, narra la història d’una cita cancel·lada per la febre d’ella, l’amant malalta, i suposa la continuació de la gira de presentació del seu útim disc “Per la bona gent”, que es va interrompre per la pandèmia.

No és la primera vegada que els Manel escullen el Prat com a escenari dels seus videclips: l’any 2013 ja van enregistrar al Prat el videoclip “Quin dia feia, amics”, també amb realització de Víctor Carrey.

L’Ajuntament del Prat, a través del programa municipal El Prat Film Office, promociona des de l’any 2012 el municipi com a escenari de produccions audiovisuals, assessorant i gestionant les peticions de rodatge que es reben. El Prat és el tercer municipi de Catalunya en quan a nombre de produccions audiovisuals enregistrades. Enguany, ja són més de 65 les consultes que s’han atès des del Prat Film Office.
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...