Esteu aquí

El Prat commemorarà el Dia de les Dones amb diverses activitats

TEMES: Persones,Dones

El 6 de març se celebrarà un Consell de Dones Extraordinari al saló de plens de la Casa de la Vila

Concentració i lectura del manifest el 8 de març de l'any passat, a la pl. de la Vila.

divendres, 2 març, 2018 - 12:00

El 8 de març és el Dia Internacional de les Dones i al Prat s’han programat tot un seguit d’accions per commemorar aquesta diada. En la realitat que estem vivint, es fa necessari fer visibles les discriminacions que pateixen les dones i combatre-les.

A la programació d’aquest any destaca, a proposta del Consell Municipal de Dones, la celebració d'un Consell de Dones Extraordinari, on es vol reconèixer la lluita per la igualtat d’oportunitats entre homes i dones per part de les dones de la nostra ciutat. Es donarà veu a dones representants d’entitats, com també a representants polítics. La Victòria Camps farà una xerrada sobre la història recent de la lluita de les dones i la igualtat real aconseguida.

L'acte central serà, com els darres anys, la concentració i lectura del manifest. Serà el dijous 8 de març, a les 18.30 h, a la plaça de la Vila. Hi participarà l’alumnat dels instituts de secundària del Prat i es realitzarà una dinàmica feminista promoguda pel Consell de Dones. A més a més, el grup “Paraula de Dones” realitzarà una acció. 

El dimecres 14 de març, a les 18.30 h, es farà una xerrada sobre "Feminisme, el desig i el mite de la mitja taronja", a les Cases d’en Puig, amb la participació d’Helena González, directora d’ADHUC, de la Universitat de Barcelona. 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...