Esteu aquí

El Prat comença la 7a edició del projecte d'aprenentatge servei Connecta Jove

Alumnes d'institut imparteixen tallers d'informàtica i competències digitals a persones adultes de la ciutat

dimecres, 5 febrer, 2020 - 08:45

El Prat ha iniciat la 7a edició del projecte APS Connecta Jove, mitjançant alumnes d'institut aprenen mentre fan un servei a la comunitat. La primera fase d'aquest projecte d'aprenentatge servei, la part formativa dels joves, es va iniciar al desembre amb la participació de l’alumnat del’Institut Escola del Prat, Estany de la Ricarda, Ribera Baixa, Baldiri Guilera i Salvador Dalí. Aquesta setmana han començat la segona fase del projecte, la més esperada, la del servei en benefici de la comunitat.

Alumnes de 3r i 4t d'ESO

El projecte, desenvolupat per la Fundació Catalana de l’Esplai gràcies al suport de l’Ajuntament del Prat, fa  possible que l’alumnat de 3r i 4rt d’ESO que hi participa es formi i imparteixi després tallers d’informàtica i competències digitals a persones adultes de la ciutat. L’experiència forma part del curriculum i, per tant, és avaluable. 

Aquest curs hi participen un total de 72 alumnes. D’aquests, 13 segueixen plans de diversificació curricular als seus centres i 59 hi participen seguint la proposta educativa del servei comunitari dels seus instituts. 

En aquesta edició, els i les joves impartiran classes d’informàtica bàsica i ús de mòbils als centres cívics Palmira Domènech, Jardins de la Pau i Delta de Llobregat, a l'espai de gent gran de "la Caixa", a La Fundació Rubricatus i a la Cooperativa Obrera de Viviendas.

L’APS és un projecte educatiu amb utilitat social. Requereix -i alhora estimula- un veritable treball en xarxa entre el conjunt d’agents que hi participen i enforteix el treball comunitari als territoris a on es desplega. 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 21 juny, 2021 - 13:30

El Consell dels Infants pregunta a l'alcalde i fa el sorteig per la seva renovació

Les conselleres i consellers han transmès les propostes, demandes i dubtes...

divendres, 18 juny, 2021 - 10:00

Cloenda del projecte Converses Literàries

S’acomiada el curs donant veu a la comunitat implicada
cantata-2021_la-nostra-cantata_1.jpg

dimecres, 16 juny, 2021 - 12:00

La Nostra Cantata

Una cantata creada plenament per l’alumnat de 6è