Esteu aquí

"El Prat a Casa", nova convocatòria fotogràfica del Centre Cívic Jardins de la Pau

Penja les teves imatges amb els hashtags #AlPratEnsCuidem i #JardinsdeFoto, i mostra'ns com estàs vivint aquests dies de confinament

dimecres, 1 abril, 2020 - 11:45

"El Prat a Casa" és una convocatòria fotogràfica oberta a totes les persones que vulguin mostrar, amb les seves imatges quotidianes, com estan vivint la situació de confinament causada per la crisi del Covid-19.  

Amb aquesta iniciativa es pretén engrescar a tota la ciutadania del Prat a explorar i compartir la seva part més creativa, tot i el context en el qual ens trobem, i aprofitar les xarxes socials per a mantenir-nos en contacte amb la resta de veïns i veïnes.

Com participar

Per a participar només cal seguir la següent indicació: heu de compartir les vostres imatges amb els hashtags #AlPratEnsCuidem i #JardinsdeFoto, així com etiquetar a l'equipament (@ccjardinspau), a través d'Instagram.

Cada setmana des del compte oficial d'Instagram del Centre Cívic Jardins de la Pau es farà una menció a una de les millors imatges rebudes, i també es compartirà una publicació setmanal al Facebook del centre amb un recull d’imatges participants destacades. 

Quan el centre cívic torni a obrir les seves portes s'exposaran algunes de les imatges al nou espai de trobada del centre 'El Jardinet'.

Anima't i participa!

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 13 juliol, 2020 - 11:45

“La COVID ens ha posat a prova i la xarxa preocupada per l’educació a la ciutat s’ha activat”

Entrevista a Miquel de la Torre, professor de tecnologia i director durant 23...

dilluns, 13 juliol, 2020 - 09:30

El projecte Auxiliars de conversa s’acomiada fins al curs vinent

Les comunitats educatives i culturals han mantingut l'activitat des de casa