Esteu aquí

El Prat, amb les persones refugiades

El suport de la ciutat del Prat a les persones refugiades serà també present en el marc de la Fira Avícola i Mostra Comercial i d'Entitats.

dimarts, 13 desembre, 2016 - 10:45

En el marc de la Fira Avícola i Mostra Comercial i d'Entitats es duran a terme dues activitats per donar suport als milions de persones refugiades al món.

La primera d'elles serà un col·loqui, el dissabte 17 de desembre, a les 17,30 hores, al Pavelló Gastronòmic en el qual hi participarà Proactiva Open Arms i la periodista pratenca Laura Quinto, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Prat i AGT.

L'Associació de Gastronomia i Turisme es suma, una vegada més, al projecte anual de El Prat Solidari , destinant un percentatge de les tapes venudes al Fira Tapa, al projecte "Suport i salvament de les persones refugiades", i tots els diners recaptats aniran destinats a dues entitats que treballen a les fronteres de la Mediterrània en la defensa dels Drets Humans, Proactiva Open Arms i Caminando Fronteras.

La segona activitat, "Puja al dingui", serà el mateix dia 17,  a partir de les 18,30 hores, a l'espai exterior de la Fira . El dingui és una barca neumàtica que utilitzen les màfies per traslladar persones, on arriben a encabir 150 o més en un espai molt reduït. Amb la col·laboració de Proactiva Open Arms, podrem comprovar, alguna de les condicions en que han de viatjar aquestes persones, en un viatge que sovint no té retorn i el seu final és la Mediterrània.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 22 juny, 2021 - 14:30

Activitats per commemorar el Dia per l’Alliberament LGTBI

Se celebrarà com cada any, el 28 de juny.