Esteu aquí

El Prat, amb les persones refugiades

Avui, 20 de juny, és el Dia Mundial de les Persones Refugiades, amb les quals el Prat ha mostrat el seu compromís

dilluns, 20 juny, 2016 - 10:30

Avui 20 de juny és el Dia Mundial de les Persones Refugiades. Enguany, el projecte “Suport i salvament a les persones refugiades”, liderat per les entitats Caminando fronteras i Proactiva Open Arms, ha estat l’escollit per unanimitat per les entitats que formen la Comissió El Prat Solidari, per ser desenvolupat durant tot un any, fins al mes de maig de l’any vinent.

Les jornades El Prat Solidari, realitzades durant la primera quinzena del mes de juny, han tingut com a fil conductor la crisi de les persones que cerquen refugi i asil. Xerrades, projeccions i col·loquis s’han realitzat amb l’objectiu d’apropar la situació actual del fet migratori i de les persones refugiades i reflexionar al respecte. Helena Maleno, Òscar Camps, Agustín Morales, Ljlijana Zoranovic,  Manel Vila (ciutadà d’honor de Sarajevo) i Mah Iahdih Nan (Delegat adjunt del Sàhara a Catalunya) han estat algunes de les persones que ens han acompanyat, oferint-nos els seus testimonis i reflexions.

Ahir diumenge, una representació de la ciutat va participar activament a la manifestació celebrada a Barcelona per obrir les fronteres i acollir persones refugiades.

Més informació: El Prat, amb les persones refugiades

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...