Esteu aquí

El Prat acull la 1a Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat

Amb diverses activitats de difusió del cooperativisme, l’economia social, la sostenibilitat ambiental i el consum responsable a través de presentacions, xerrades, tallers i espais infantils

banners_economia_social_fira_avicola_485x475px.jpg

dimarts, 12 desembre, 2017 - 13:00

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat han organitzat la primera Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat (FESCdBLL) els propers dies 15, 16 i 17 de desembre dins del recinte de la Granja de la Ricarda, en el marc de la Fira Avícola.

La fira acollirà una representació de fins a 60 entitats i empreses de la comarca de tots els sectors de l’activitat econòmica que treballen amb criteris ètics i que posen les persones i la sostenibilitat ambiental per davant del lucre. En el recinte de més de 500 m2 és donarà a conèixer als milers de visitants que l’economia social i cooperativa pot oferir solucions en tots els àmbits del consum.

L’esdeveniment és una gran oportunitat per donar visibilitat als projectes existents de la comarca i generar un espai de relació i cooperació amb les entitats i empreses d’economia social i cooperativa del Baix Llobregat.

Activitats de difusió

La FESCdBLl comptarà amb diverses activitats de difusió del cooperativisme, l’economia social, la sostenibilitat ambiental i el consum responsable a través de presentacions, xerrades, tallers i espais infantils.

La fira començarà el dia 15 a les 19:30h amb la presentació de “1 any de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat”, una trobada on les entitats participants podran conèixer el resum d’activitats del primer any de l’Ateneu.

Durant el cap de setmana es podrà assistir fins a una vintena d’activitats com per exemple el taller de sals d’herbes o d’hort urbà; les xerrades de ‘La cuina solar al món’ o ‘Entendre la factura elèctrica i com poder estalviar’; o les presentacions de les fotografies guanyadores del concurs fotogràfic o els projectes del BIS’17 Baix innova social, entre altres activitats.

La FESCdBLl està adreçada al públic general, visitada per persones no vinculades directament a l’economia social i cooperativa. L’any passat més de 50.000 persones van visitar l’Espai de l’Economia Social i Cooperativa de la 43a Fira Avícola.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 agost, 2019 - 14:15

El Programa 30 Plus va facilitar la inserció laboral de 32 persones al Prat l’any 2018

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament gestiona per tercer any...

dijous, 25 juliol, 2019 - 13:30

L’Ajuntament roda un espot per promoure el comerç local

Dintre de les accions emmarcades en el Pla Estratègic de Comerç 2019 - 2025, l'Ajuntament del Prat ha rodat un espot per posar en valor el comerç local. ...