Esteu aquí

El Prat acull el II Fòrum d'Oficines d'Atenció al Consumidor

L'objectiu és la recerca de noves línies d'actuació per aconseguir la millora dels serveis del consum del Baix Llobregat.

divendres, 9 octubre, 2009 - 14:30

Aquesta setmana, la nostra ciutat ha acollit el II Fòrum d'Oficines Municipals d'Informació al Consumidor del Baix Llobregat, organitzat pel Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de l'Ajuntament del Prat.

Durant el Fòrum, la regidora de Salut Pública i Consum del Prat, Marta Mayordomo, va agrair l'esforç de la Diputació de Barcelona per coordinar les polítiques territorials en l'àmbit del consum i l'interès dels Ajuntaments de la comarca per unificar criteris d'actuació en defensa dels drets de les persones consumidores i usuàries.

L'objectiu d'aquest fòrum és la recerca de noves línies d'actuació per aconseguir la millora dels serveis del consum del Baix Llobregat. Es tracta d'una reflexió tècnica per posar en comú bones pràctiques, normalitzar protocols d'actuació i buscar respostes a les demandes de les persones consumidores i usuàries.

A la sessió hi van participar tècnics i tècniques de de consum de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de Castelldefels, Viladecans, Sant Boi de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà i Abrera, a més del Prat de Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...
L'Alberg Centre Esplai del Prat

divendres, 27 març, 2020 - 12:00

Activat un allotjament d'urgència per a persones sense llar al Prat durant la crisi pel coronavirus

L’Ajuntament del Prat ha articulat una solució d’urgència per garantir l...