Esteu aquí

El Prat acull el campionat de Catalunya de pàdel per equips de 1a categoria

Hi ha participat el millor jugador del món, Fernando Belasteguin

dimarts, 27 febrer, 2018 - 06:45

Aquest cap de setmana s'han disputat les finals del Campionat de Catalunya per equips de pàdel de 1a. categoria al club Pàdel  Barcelona - El Prat.

El torneig s’ha disputat de divendres a diumenge amb 7 equips al quadre masculí i 8 al femení. La competició ha estat dominada pels equips del  Reial Club de Polo Barcelona i del Reial Club de Tennis Barcelona. Tots dos clubs van arribar a les dues finals masculina i femenina, imposant-se el Club de Polo en les dues, per 5 partits a 0 en la categoria femenina i 4 a 1 en la masculina.

Nivell molt alt

La competició ha tingut un magnífic nivell. Ha comptat amb el millor jugador del món, Fernando Belasteguin, defensant els colors del Polo i demostrant, als seus 38 anys, juntament amb el seu company Guillermo Casal, que es troba un extraordinari moment de forma, guanyant un disputadíssim partit a tres sets a la parella del Tennis Barcelona formada por David Luque i Jordi Juan.

En la competició femenina el Polo ha dominat clarament la final,  amb un equip més jove que ha superat al Club de Tennis Barcelona, que comptava amb un nodrit grup de exjugadores de tennis, autèntiques llegendes com Lourdes Domínguez, Ninoska Souto o la major dels germans Sánchez Vicario, Marisa.

L'afluència de públic ha estat molt elevada durant tot el cap de setmana.

Els premis els va lliurar el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernández, juntament amb el regidor municipal d’Esports, Juan Pedro Pérez Castro, i el gerent del Pàdel Barcelona- el Prat, Eduard Bainad.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...

divendres, 19 novembre, 2021 - 12:30

Reactivació de l'esport extraescolar als centres educatius de secundària

Davant la disminució en la pràctica esportiva pel Covid-19, s'ha plantejat...

dimarts, 2 novembre, 2021 - 10:30

Ja et pots inscriure a la 3a Cursa Solidària en favor dels infants amb càncer de Sant Joan de Déu

La 3a Cursa Solidària per la investigació contra el càncer infantil de l...