Esteu aquí

El PR3 ja arriba fins a la platja

A partir de dissabte 9 d’abril, la línia d’autobús interurbà amplia el seu recorregut fins la costa els dissabtes i festius, des de les 8 del matí i fins les 20:30 h amb sortida des de Rodalies. La darrera expedició des de la platja i en direcció al nucli urbà és a les 21:15 h.

divendres, 8 abril, 2022 - 12:15

Comencen els preparatius per a la temporada d’estiu de la platja 2022. A partir de demà dissabte, els autobusos de la línia PR3 arribaran fins la platja els dissabtes i festius. En el cas de les sortides des de l’estació de Rodalies, la primera expedició s’inicia a les 8 h del matí i la darrera a les 20:30 h. En el cas de les sortides des de la platja, arrenquen a les 8:45 i acaben a les 21:15 h. En ambdós casos, la freqüència de pas és de 30 minuts.

També s’estan duent a terme feines de manteniment i millores, com ara la renovació de dutxes, la instal·lació de lavabos als accessos 14, 18 i 17, i l’obertura tot el dia del lavabo per a persones amb discapacitat al mòdul de socorrisme. A més a més, ja s’ha començat el reforç de neteja de la zona. Per últim, cal ressaltar la propera instal·lació d’una zona d’umbracle per a persones amb diversitat funcional, a la passarel·la 18 i totalment accessible a la platja.  

L’Ajuntament continua treballant per rebre el més aviat possible l’aportació de sorra fruit de l’acord amb l’Autoritat Portuària de Barcelona com a compensació per la regressió de la costa per les dàrsenes portuàries.

Compartir

Noticies relacionades

Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...

divendres, 11 novembre, 2022 - 13:15

Estrenem una nova Jugateca!

El nou mòdul dedicat a l’educació ambiental està ubicat a la platja del Prat,...
Plaques fotovoltaiques

dimecres, 9 novembre, 2022 - 18:30

Recta final per posar en marxa la Comunitat d’Energia del Prat, que vol abastir tota la ciutat i esdevenir la més gran de l’Estat

El ple del Prat ha donat avui el tret de sortida per cercar socis per a la...