Esteu aquí

El PR3 ja arriba fins a la platja

A partir de dissabte 9 d’abril, la línia d’autobús interurbà amplia el seu recorregut fins la costa els dissabtes i festius, des de les 8 del matí i fins les 20:30 h amb sortida des de Rodalies. La darrera expedició des de la platja i en direcció al nucli urbà és a les 21:15 h.

divendres, 8 abril, 2022 - 12:15

Comencen els preparatius per a la temporada d’estiu de la platja 2022. A partir de demà dissabte, els autobusos de la línia PR3 arribaran fins la platja els dissabtes i festius. En el cas de les sortides des de l’estació de Rodalies, la primera expedició s’inicia a les 8 h del matí i la darrera a les 20:30 h. En el cas de les sortides des de la platja, arrenquen a les 8:45 i acaben a les 21:15 h. En ambdós casos, la freqüència de pas és de 30 minuts.

També s’estan duent a terme feines de manteniment i millores, com ara la renovació de dutxes, la instal·lació de lavabos als accessos 14, 18 i 17, i l’obertura tot el dia del lavabo per a persones amb discapacitat al mòdul de socorrisme. A més a més, ja s’ha començat el reforç de neteja de la zona. Per últim, cal ressaltar la propera instal·lació d’una zona d’umbracle per a persones amb diversitat funcional, a la passarel·la 18 i totalment accessible a la platja.  

L’Ajuntament continua treballant per rebre el més aviat possible l’aportació de sorra fruit de l’acord amb l’Autoritat Portuària de Barcelona com a compensació per la regressió de la costa per les dàrsenes portuàries.

Compartir

Noticies relacionades

Ajuts Prat Espais

dimarts, 26 setembre, 2023 - 12:15

L’Ajuntament obre diverses convocatòries d’ajuts per facilitar l’accés i la disponibilitat de lloguers assequibles

La línia de suport a les persones llogateres incorpora, com a novetat, el...

dilluns, 28 agost, 2023 - 11:45

L'aigua de la platja del Prat continua en un estat excel·lent per al bany

La darrera anàlisi microbiològica es va fer el 21 d'agost
qualitat aigua platja

divendres, 11 agost, 2023 - 14:30

L'ACA qualifica d'excel·lent l'aigua de la platja del Prat

La darrera anàlisi microbiològica es va fer el 7 d'agost