Esteu aquí

El Pota Blava, present a la Fira Àpat 2019

Certamen d’alimentació i gastronomia on productors i elaboradors agroalimentaris de qualitat presenten els seus productes

dimecres, 9 octubre, 2019 - 08:30

El Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat ha estat present a la Fira Àpat 2019, celebrada els dies 5, 6 i 7 d’octubre al centre comercial Les Arenes, a Barcelona. Aquest esdeveniment d’alimentació i gastronomia és una trobada on productors i elaboradors agroalimentaris catalans de qualitat presenten els seus productes. 

La participació de la Granja Torres, Granja Municipal Pota Blava, com a productor de referència, ha tingut una important presència a la Fira Àpat, on ha donat a conèixer el pollastre del Prat a professionals del sector d’alimentació, posant en valor els atributs alimentaris d'aquest producte. L’acció que ha comptat amb la col·laboració de l’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat).

Com a colofó, dilluns 7 d’octubre, durant l’Àpat Experience, s’ha realitzat un showcooking amb degustació de Pota Blava i altres productes del Parc Agrari del Baix Llobregat de la mà del xef Antonio Salguero, del restaurant La Masia Sánchez-Casal. Les creacions del xef han sigut marinades amb els caves del Molí Perallada. L’èxit d’assistents durant la presentació ha permès observar el gran interès que hi ha pels productes agroalimentaris del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 20 novembre, 2020 - 12:45

L’Ajuntament bonificarà el 75 % de la taxa de les terrasses als bars i restaurants l’any 2021

L’alcalde Mijoler anuncia aquesta decisió per ajudar al sector de la...
Camp de Carxofa Prat

dimecres, 18 novembre, 2020 - 09:15

Tret de sortida a la temporada de Carxofa Prat

Ja es poden trobar els primers exemplars d’aquesta emblemàtica hortalissa

dimecres, 11 novembre, 2020 - 12:15

Molts bars i restaurants del Prat ens porten el menjar a domicili

No cal que ens moguem de casa, només cal trucar i fer l'encàrrec