Esteu aquí

El Pota Blava, present a la Fira Àpat 2019

Certamen d’alimentació i gastronomia on productors i elaboradors agroalimentaris de qualitat presenten els seus productes

dimecres, 9 octubre, 2019 - 08:30

El Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat ha estat present a la Fira Àpat 2019, celebrada els dies 5, 6 i 7 d’octubre al centre comercial Les Arenes, a Barcelona. Aquest esdeveniment d’alimentació i gastronomia és una trobada on productors i elaboradors agroalimentaris catalans de qualitat presenten els seus productes. 

La participació de la Granja Torres, Granja Municipal Pota Blava, com a productor de referència, ha tingut una important presència a la Fira Àpat, on ha donat a conèixer el pollastre del Prat a professionals del sector d’alimentació, posant en valor els atributs alimentaris d'aquest producte. L’acció que ha comptat amb la col·laboració de l’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat).

Com a colofó, dilluns 7 d’octubre, durant l’Àpat Experience, s’ha realitzat un showcooking amb degustació de Pota Blava i altres productes del Parc Agrari del Baix Llobregat de la mà del xef Antonio Salguero, del restaurant La Masia Sánchez-Casal. Les creacions del xef han sigut marinades amb els caves del Molí Perallada. L’èxit d’assistents durant la presentació ha permès observar el gran interès que hi ha pels productes agroalimentaris del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 febrer, 2020 - 09:00

Tancat temporalment l'accés a la platja naturista per inestabilitat de l'escullera

L'Ajuntament del Prat ha tancat temporalment l’accés a la platja naturista perquè la inestabilitat de l’...

dijous, 13 febrer, 2020 - 08:45

Més de 300 alumnes del Prat visitaran aquest curs un forn de pa

L'activitat forma part del catàleg El Prat Educa per a infants de 3r de primària

dilluns, 10 febrer, 2020 - 13:00

Noves propostes de serveis comunitaris ambientals

Tasques informatives i tècniques, manteniment d'espais agrícoles i difusió...