Esteu aquí

El Pota Blava, present a la Fira Àpat 2019

Certamen d’alimentació i gastronomia on productors i elaboradors agroalimentaris de qualitat presenten els seus productes

dimecres, 9 octubre, 2019 - 08:30

El Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat ha estat present a la Fira Àpat 2019, celebrada els dies 5, 6 i 7 d’octubre al centre comercial Les Arenes, a Barcelona. Aquest esdeveniment d’alimentació i gastronomia és una trobada on productors i elaboradors agroalimentaris catalans de qualitat presenten els seus productes. 

La participació de la Granja Torres, Granja Municipal Pota Blava, com a productor de referència, ha tingut una important presència a la Fira Àpat, on ha donat a conèixer el pollastre del Prat a professionals del sector d’alimentació, posant en valor els atributs alimentaris d'aquest producte. L’acció que ha comptat amb la col·laboració de l’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat).

Com a colofó, dilluns 7 d’octubre, durant l’Àpat Experience, s’ha realitzat un showcooking amb degustació de Pota Blava i altres productes del Parc Agrari del Baix Llobregat de la mà del xef Antonio Salguero, del restaurant La Masia Sánchez-Casal. Les creacions del xef han sigut marinades amb els caves del Molí Perallada. L’èxit d’assistents durant la presentació ha permès observar el gran interès que hi ha pels productes agroalimentaris del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

Carxofada a casa (AVV Barceloneta)

dilluns, 6 abril, 2020 - 14:00

La Carxofa Prat, protagonista de diverses iniciatives ciutadanes i celebracions a la primavera pratenca malgrat el confinament

La Carxofa Prat segueix sent aquesta primavera, malgrat el confinament, un...

dimarts, 31 març, 2020 - 10:45

Totes les botigues del Prat que venen aliments hauran d'estar tancades de les 21 a les 7 h

L'Ajuntament vol reforçar el compliment del confinament, sobretot en horari...

dilluns, 30 març, 2020 - 10:30

L'Ajuntament aporta mobiliari a la nova unitat contra el coronavirus de l'Hospital de Bellvitge

30 sofàs, 20 cadires i 5 taules se sumen als 40 llits d'hotel que el...