Esteu aquí

El Pota Blava, present a la Fira Àpat 2019

Certamen d’alimentació i gastronomia on productors i elaboradors agroalimentaris de qualitat presenten els seus productes

dimecres, 9 octubre, 2019 - 08:30

El Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat ha estat present a la Fira Àpat 2019, celebrada els dies 5, 6 i 7 d’octubre al centre comercial Les Arenes, a Barcelona. Aquest esdeveniment d’alimentació i gastronomia és una trobada on productors i elaboradors agroalimentaris catalans de qualitat presenten els seus productes. 

La participació de la Granja Torres, Granja Municipal Pota Blava, com a productor de referència, ha tingut una important presència a la Fira Àpat, on ha donat a conèixer el pollastre del Prat a professionals del sector d’alimentació, posant en valor els atributs alimentaris d'aquest producte. L’acció que ha comptat amb la col·laboració de l’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat).

Com a colofó, dilluns 7 d’octubre, durant l’Àpat Experience, s’ha realitzat un showcooking amb degustació de Pota Blava i altres productes del Parc Agrari del Baix Llobregat de la mà del xef Antonio Salguero, del restaurant La Masia Sánchez-Casal. Les creacions del xef han sigut marinades amb els caves del Molí Perallada. L’èxit d’assistents durant la presentació ha permès observar el gran interès que hi ha pels productes agroalimentaris del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 19 novembre, 2019 - 12:30

L’Institut Les Salines participa en la nova edició del MetròpolisFPLab

Projecte de col·laboració entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la...

dimarts, 19 novembre, 2019 - 11:15

Comprar a les botigues de Verge de Montserrat pot tenir premi

Se sortejaran més de 1.000 € en vals de compra per valor de 20 € cadascun

divendres, 15 novembre, 2019 - 13:45

Compte enrere per a la 46a Fira Avícola del Prat

Porta del Delta hi serà present amb un estand per difondre la gastronomia i...