Esteu aquí

El portal educatiu de la Generalitat destaca un joc elaborat per tres mestres del Prat

Els germans Pablo, Tomàs i Ignasi Bertrán fan una proposta d'aprenentatge gamificat

dimarts, 12 maig, 2020 - 12:30

El portal de referència en educació de la Generalitat de Catalunya, edu365.cat, ha destacat una proposta d'aprenentatge gamificat elaborada per tres germans del Prat que són mestres, Pablo, Tomàs i Ignasi Bertrán.

Aquests tres docents han elaborat el web oluneed.cat, amb jocs d'"scape" que permeten aprendre mitjançat la diversió en família.

Actualment es pot jugar a "Salvem els JJOO": Any 2021... La vida a la Terra semblava que havia recobrat la normalitat, fins que un dia... Ajudeu als 5 fantàstics a aturar a en Coronatus i salvar la inauguració dels Jocs Olímpics de Tòkio.

Properament es podrà jugar a "La caixa misteriosa": Mai saps què pot haver-hi dins d'una caixa amagada al bosc... Obrirla, deixar-la... Tot depèn de vosaltres... Quan estigueu preparats ho fareu. Ajudeu a la Sahani a desxifrar qui és, què vol... en aquest meravellós viatge de descoberta d'un mateix.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 18 juny, 2021 - 10:00

Cloenda del projecte Converses Literàries

S’acomiada el curs donant veu a la comunitat implicada
cantata-2021_la-nostra-cantata_1.jpg

dimecres, 16 juny, 2021 - 12:00

La Nostra Cantata

Una cantata creada plenament per l’alumnat de 6è

divendres, 11 juny, 2021 - 12:15

La XII Jornada Tothom Educa tracta els diferents reptes plantejats per infants, adolescents i famílies del Prat per fer una Ciutat Amiga dels Infants

Han sigut dues sessions online per adaptar-se a la situació sanitària i...