Esteu aquí

El portal audiovisual elprat.tv es renova

Nova imatge i millors funcionalitats del portal audiovisual d'informació local.

dilluns, 3 març, 2014 - 09:15

Després d'haver publicat més de 3.300 vídeos d'informació sobre el Prat des que es va crear, el setembre de 2008, el portal audiovisual www.elprat.tv canvia ara la seva imatge i funcionalitats. L'objectiu d'aquesta actualització és donar millor servei als seus usuaris i usuàries.

Més clar, més fàcil
Amb una interfície més clara, més qualitat d’imatge, més facilitat per descarregar els vídeos i compartir-los a través de les xarxes socials i una web mòbil que permet visualitzar les notícies des de qualsevol telèfon intel·ligent, elprat.tv dóna un salt endavant per permetre a la ciutadania seguir l’actualitat del Prat en imatges.

Notícies i seccions
Les notícies d’actualitat, cultura i esports continuen tenint el seu espai reservat al portal, que també millora algunes de les seccions que tenen més èxit entre els seus seguidors i seguidores, com “L’actualitat de la setmana en cinc minuts”, “els més vistos”, “Els més valorats” o “El Prat a fons”.

 

Compartir

Noticies relacionades

Estany Sant Maurici

dimarts, 24 maig, 2022 - 19:30

L’Ajuntament presenta el projecte de reordenació de la plaça de Sant Maurici

El nou espai serà de plataforma única, obert als carrers del voltant i amb...

dimarts, 10 maig, 2022 - 10:45

La Festa del Voluntariat 2022 ja té data i hora

El proper divendres 27 de maig a les 18 h, a la plaça de Catalunya, es durà a terme una nova edició de la Festa Voluntariat del Prat. Com cada any, l'objectiu d’aques...