Esteu aquí

El pont de ca l'Alaio es tanca al trànsit

Ara cal prendre les rutes alternatives d'entrada i sortida de la ciutat.

dimecres, 14 desembre, 2005 - 09:16

Des del 14 de desembre està tallat al trànsit el pont de ca l'Alaio. Les obres del tren d'alta velocitat (TAV) i de soterrament de les vies obligaran a enderrocar-lo. Aquest pont, situat a l'inici de l'avinguda del Remolar, és una de les principals portes d'entrada i sortida de la ciutat.

Quan s'acabin les obres, on ara hi ha el pont hi haurà la continuació a nivell pla de l'avinguda del Remolar.

Ruta alternativa d'entrada

L'alternativa d'entrada al Prat enlloc del pont és el pas inferior de l'autovia de Castelldefels que comunica la ronda de Ponent amb el camí agrícola de can Penyasco.

Al pas inferior s'hi arriba des de la carretera de ca l'Alaio, a través d'un carril adossat a l'autovia de Castelldefels, però segregat del seu trànsit. Per facilitar el trànsit d'entrada a la ciutat, la ronda de Ponent, abans de doble sentit, només té ara sentit d'entrada (en direcció a l'avinguda del Remolar).

Un semàfor intel·ligent permetrà creuar el pas en direcció al camí de can Penyasco, sempre que no vinguin vehicles en direcció a la ciutat.

Ruta alternativa de sortida
La sortida alternativa al pont de ca l'Alaio es fa per la carretera de l'aeroport, des de l'avinguda de l'Onze de Setembre. Aquesta sortida ja existia abans, però estava sotmesa a un semàfor que l'entorpia.

Per agilitzar-la, s'hi han fet modificacions, tant semafòriques com de disseny i funcionament dels carrils d'aquest encreuament. Des d'aquí, els vehicles poden accedir o bé a la pota Sud o bé a l'autovia de Castelldefels.

Ruta pels vianants
Ara, els vianants que vulguin creuar les vies i que abans ho feien pel pont, ho hauran de fer ara pel pas a nivell del carrer Major.

Plànol
Per entendre millor aquests canvis en la circulació de la ciutat, podeu consultar el plànol inclòs en el document (format Pdf) situat a continuació. La primera pàgina indica les rutes per a vehicles, i la segona per als vianants.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...