Esteu aquí

El Ple del Prat dona llum verda al Pla d’Actuació Municipal amb el suport de tres quartes parts dels membres

Als vots favorables dels regidors i regidores dels grups polítics que conformen el Govern, s’hi han sumat els dels representants d’ERC i Junts

Ple de febrer de 2024

dijous, 29 febrer, 2024 - 22:15

El Ple del Prat ha aprovat avui, 29 de febrer, el Pla d’Actuació Municipal (PAM) per al 2024-2027, que porta per títol Més Prat. La ciutat del futur es fa present, amb el suport de més de tres quartes parts dels regidores i regidores que el conformen. La sessió ordinària, que ha tingut lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament, ha servit, a més, per fer avançar un dels projectes cabdals de la ciutat per als propers anys, la construcció del nou barri de Seda - Paperera, i per mostrar el suport de la ciutat a la pagesia i a l’empoderament feminista.

El PAM, el document estratègic que ha de guiar l’acció municipal durant el present mandat, ha superat folgadament el seu pas pel Ple. Gràcies a l’acord a què va arribar el govern aquest dilluns amb els grups d’ERC i de Junts el full de ruta per a aquests quatre anys ha obtingut 19 vots favorables dels 25 possibles.

El Pla, que va ser presentat a la ciutadania en una Audiència Pública aquest dilluns, preveu reforçar i actualitzar el model de ciutat per adaptar-lo als reptes que han d’afrontar avui els municipis. Estructurat en set grans eixos, el document, que es pot consultar al web municipal, vol ser el full de ruta per fer del Prat del futur una ciutat més cohesionada socialment, més pròspera i més sostenible, aprofundint en els projectes que s’han posat en marxa en els darrers anys i engegant-ne de nous. Al mateix web municipal, la ciutadania podrà consultar en temps real el grau de compliment del PAM, tal i com ja va passar per primera vegada el mandat passat, en un exercici de transparència en línia amb les polítiques de govern obert.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 10 abril, 2024 - 21:00

L’Ajuntament decreta tres dies de dol i suspèn els actes lúdics i al carrer fins divendres

“El Prat serà sempre una ciutat antimasclista”, declara l’alcalde Lluís Mijoler

dimecres, 10 abril, 2024 - 18:15

La ciutadania del Prat omple la plaça de la Vila en rebuig a les violències masclistes

Centenars de persones es concentren en senyal de condemna i de dol pels...
Sessió de presentació de l'aplicació de seguretat ciutadana amb la comunitat xinesa

dijous, 28 març, 2024 - 10:00

L’aplicació mòbil de seguretat ciutadana incorpora l’àrab i el xinès

Aquestes dues llegües es sumen al català, el castellà, l’anglès i el francès