Esteu aquí

El patinador pratenc Nil Llop, campió del món als World Roller Games

TEMES: Esports

Luisa Mª González, també del Club Patí Cobra del Prat, aconsegueix la medalla de plata als 3000 metres relleus

Nil Llop campió World Roller Games

FOTO: J. Monfort / WRG

divendres, 12 juliol, 2019 - 11:30

El patinador pratenc Nil Llop, del Club Patí Cobra del Prat, s’ha proclamat campió del món ‘júnior’ a la prova dels 500 metres ‘sprint’ dels World Roller Games, competició que es celebra durant tota la setmana a Barcelona.

D’aquesta manera, Llop –reconegut enguany a la gala de la ‘Nit de l’Esport de l’Ajuntament del Prat’- assoleix el seu primer títol mundial només un any després de la greu lesió que va patir entrenant i que, amb diverses fractures de gravetat, es preveia que estigués fora de les pistes més de deu mesos. Llop no sols va tornar al febrer per competir a la Copa del Món de Baselga di Pené (Itàlia), sino que ara ascendeix a l’esglaó més del podi a la competició internacional més important del patinatge.

Amb aquest or, el pratenc suma, doncs, la seva segona medalla a la competició després de fer-se amb el metall de bronze a la prova curta dels 200 metres.

Per la seva part, la també patinadora del Club Patí Cobra Luisa Mª González ha aconseguit la medalla de plata a la prova dels 3000 metres relleus. Així, la delegació pratenca ha assolit, de moment, tres de les quinze medalles totals aconseguides pels representants del combinat nacional, quan encara falten quatre dies de competició.

A més de Nil Llop i Luisa Mª González, El Prat compta amb un tercer representant potablava a la competició com és Rafael Heredia.

L’alcalde felicita els campions i el club

L’Alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ha remès dues cartes a Nil Llop i al Club Patí Cobra, per tal de felicitar en nom del consistori tant el campió com el club per aquests èxits esportius.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 16 octubre, 2019 - 13:00

Nil Llop guanya les dues primeres curses de la temporada de gel

El patinador pratenc ha guanyat les competicions de 500 i 1.000 metres

divendres, 11 octubre, 2019 - 09:45

Un projecte forma els i les entrenadores com a referents afectius i mentors de nois i noies esportistes

L'associació Let's Wo+men l'aplicarà aquest any al Club Bàsquet Prat, amb la...

dijous, 10 octubre, 2019 - 10:45

El Centre de Vela del Prat acull el Campionat d'Espanya de Patí Júnior

El Centre Municipal de Vela del Prat va acollir, el 6 d'octubre passat, el Campionat d'Espanya de Patí Júnior. En c...