Esteu aquí

El passeig marítim, tancat també a vianants

Els darrers dies, les onades han descalçat més el passeig, que quedarà defensat del mar amb una escullera que el Port de Barcelona començarà a construir aquesta setmana.

dimarts, 1 febrer, 2005 - 12:28

Dimecres de la setmana passada es va tancar als vehicles l'accés al passeig marítim del Prat perquè el fort vent de llevant va provocar l'entrada del mar en algunes parts del passeig, tot causant alguns desperfectes.

Des d'aleshores, el mar ha anat agreujant la situació, fins al punt que, des d'avui dimarts, també s'ha tallat l'accés a vianants i ciclistes, com a mesura de seguretat.

El Port de Barcelona, a requeriment de l'Ajuntament del Prat, ha de començar a construir aquesta setmana una escullera de pedres per protegir el passeig marítim. En un futur proper caldrà, a més, reposar la sorra que el temporal va endur-se.

Si els treballs es fan al ritme previst, els vianants podran tornar a accedir al passeig marítim el cap de setmana vinent.

Responsabilitat del Port
La Declaració d'Impacte Ambiental del projecte d'ampliació del Port de Barcelona determina amb claredat la responsabilitat del Port en garantir el manteniment futur de la línia del platja del Prat.

L'Ajuntament del Prat plantejarà en la propera Comissió de Seguiment Ambiental de l'Ampliació del Port la necessitat de tenir un sistema de control de l'efectivitat de les mesures de correcció de l'impacte ambiental i la necessitat de plantejar alternatives adients, en cas que sigui necessari.

Compartir

Noticies relacionades

Arbre

dimarts, 26 octubre, 2021 - 09:45

Comença la renovació d’arbrat de la ciutat per la tardor i hivern

Aquesta campanya té l’objectiu de revisar, tractar i plantar nous arbres de...
Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...