Esteu aquí

El parc Nou del Prat acull l’11è Festival Esperanzah! de l’11 al 13 d’octubre

La programació completa del festival solidari de música i cultura es va presentar dilluns 16 de setembre.

Presentació del cartell del Festival Esperanzah! 2019 (foto de l'organització del festival)

dimecres, 18 setembre, 2019 - 13:30

El parc Nou del Prat de Llobregat tornarà a acollir el Festival Esperanzah!,  que enguany arriba a la seva 11ena edició, entre divendres 11 i diumenge 13 d’octubre. La programació completa del festival, que posa la música i la cultura al servei de causes solidàries, es va presentar dilluns passat, 16 de setembre, al Prat.

Des de 2015 el festival ha destinat 300.000 € de la venda d’entrades a projectes socials, de cooperació internacional i al foment de l’economia social i solidària al Prat. Enguany, es posarà el focus en projectes contra el canvi climàtic i les seves conseqüències.

Durant el festival, actuaran grups com Oques Grasses, El Pot Petit, Rebelmadiaq Sound System, Banda Futura (amb la col·laboració de Las Migas), Banda Esperanzah! (amb les col·laboracions  de Txarango,  Alfred García o Gerard Quintana), Sant Andreu Jazz Band i Pepe Viyuela.  

Cal destacar que, en aquesta edició, es continua apostant per la feminització. Si l’any passat es va celebrar en el marc del festival la primera edició de “Esperanzah! es Muher” -que va comportar un dia de sencer de programació 100% femenina-, enguany s’aposta per una participació de les dones més transversal.

A més, es continuarà apostant per la cooperativització de la cultura. Cal destacar que l’organització del Festival Esperanzah ja està constituït com a cooperativa i que una de les novetats d’aquesta edició és que ha donat lloc al naixement d’una banda pròpia. Es tracta de la Banda Esperanzah!, un grup estable d’artistes vinculat al festival, dirigit per Natxo Tarrés, ex membre del grup Gossos.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dijous, 23 setembre, 2021 - 10:00

Bafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín

Un nou punt de referència: el còmic de superherois