Esteu aquí

El Paraula de Dones torna el 7 de març a La Capsa

Prop de 20 dones del Prat participen en la creació de l'espectacle d'enguany

dimarts, 18 febrer, 2020 - 17:30

El proper dissabte 7 de març torna el Paraula de Dones, un procés de treball que, any rere any conclou amb la presentació pública d'un espectacle treballat entre un grup de dones de la ciutat.  La iniciativa sorgeix de La Capsa amb la voluntat de donar visibilitat a les dones en el camp de la música.

El Paraula de Dones és un projecte molt arrelat a La Capsa i a la ciutat. El vam veure néixer el 1997 i des d’aleshores, ha anat trepitjant diferents equipaments i espais de la ciutat, ha viscut diferents maneres de treballar-se i hi han participat moltíssimes persones i col·lectius del Prat. 

Dalt de l’escenari hem vist tot tipus de propostes:  un cabaret fresc i en clau d’humor que jugava amb els tòpics de les dones, espectacles més en clau de lluita i denúncia, plantejaments que cercaven la intimitat de les dones i les seves formes de viure al món, la recreació d’un programa radiofònic... fins a arribar a la passada edició, on el Paraula va ser un concert format per una banda creada per dones totalment.

Amb el Paraula hem descobert i viscut néixer moltes coses: inquietuds, reflexions, emocions, talent, apoderament individual i col·lectiu, relacions que han esdevingut amistats, vivències significatives... així com les Heidi & the Boobies, un grup de música que va creixent cada dia, format gràcies a l’experiència del projecte.

Enguany, després de fer una convocatòria oberta, hi participa un grup de 19 dones de totes les edats i que són les encarregades de la creació de l’espectacle del qual gaudirem a la sala el pròxim 7 de març. A més, el mateix dia, abans d’obrir taquilla i sala, el grup de dansa de l’Escola d’Arts en Viu ens espera a la plaça Joan Garcia Nieto amb una sorpresa.

Si no us voleu perdre el que estan preparant amb tant d’amor i dedicació, podeu seguir el procés a l'Instagram de la Capsa i del Paraula de Dones

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 15:30

“La pols que cau del cel”, un projecte íntim i comunitari

El dijous 24 de novembre va arribar a la seva fi el projecte “La pols que cau...