Esteu aquí

El nou edifici judicial del Prat comença a funcionar dilluns dia 8

Situat a la plaça de l'Amistat, aplega els jutjats que fins ara estaven ubicats a diferents locals de la ciutat.

dijous, 4 octubre, 2007 - 14:45

El nou edifici judicial del Prat, de 5.700 metres quadrats, estarà plenament operatiu a partir de dilluns dia 8 d'octubre. Aquest edifici acollirà els cinc jutjats actuals de la ciutat, a més del registre civil, el deganat, la fiscalia i els despatxos per als metges forenses. Fins ara, aquests serveis es trobaven dispersos en diversos locals de la ciutat.

L'edifici, ubicat al número 20 del carrer del Riu Xúquer però amb la façana principal a la plaça de l'Amistat, està preparat per a possibles futures ampliacions de les dependències judicials.

Per arribar-hi des de qualsevol punt del Prat, si no volem caminar, ho podem fer a través d'una parada d'autobús de les línies 65, 165, PR2 i PR3 situada al carrer del Riu Llobregat, molt a prop de l'edifici judicial.

El Departament de Justícia de la Generalitat té previst per a més endavant organitzar una jornada de portes obertes perquè qui vulgui pugui visitar les noves dependències judicials de la ciutat.

Tot seguit podeu llegir (format Pdf) una nota emesa pel Departament de Justícia en relació al nou edifici judicial del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...