Esteu aquí

El millor cinema amb el carnet de la Biblioteca

L’any comença amb novetats de pel·lícula

Gaudeix del millor cinema

dijous, 14 gener, 2021 - 11:00

La Biblioteca Antonio Martín, informa de la recent incorporació al catàleg d’un volum considerable de pel·lícules per gaudir del millor cinema i sèries de televisió. Un catàleg, amb més de 2500 pel·lícules, que la Biblioteca té classificat per gèneres cinematogràfics (Acció, Aventures, Comèdia, Drama, Ciència-ficció, Terror, Sèries TV, etc.) per facilitar la cerca i selecció del material. Aquest fons, que s’actualitza freqüentment amb noves adquisicions durant tot l’any, s’ha vist enriquit notablement aquest últim mes amb l’aportació de la darrera compra feta, a càrrec del pressupost municipal, que consta de més de 100 noves pel·lícules i sèries en format DVD.

Novetats de cinema

Entre aquestes noves adquisicions, es poden trobar les estrenes més recents: des dels més espectaculars blockbusters (Star Wars IX: El ascenso de Skywalker, X-Men: Fénix Oscura) als films més vistos (Érase una vez en Hollywood, Jojo Rabbit); dels més premiats (Parásitos, Joker) fins al cinema d’autor més arriscat (El faro, Midsommar, Retrato de una mujer en llamas) junt amb les pel·lícules espanyoles més taquilleres (Padre no hay más que uno, Mientras dure la guerra) o les sèries més comentades al seu moment (Juego de tronos, Chernobyl, Succession).

També es poden trobar reposicions de grans clàssics, antics (La Ciudad desnuda, Fuerza bruta) i moderns (La guerra de las galaxias, Harry Potter y las reliquias de la muerte), que no hi poden faltar en un catàleg complet, en nombre i varietat.

Es pot consultar la llista completa de novetats en aquest enllaç.

Fons LGTBI i feminisme

La Biblioteca també ha anat incorporant durant aquest últim any un gran nombre de pel·lícules de temàtica feminista i LGTBI, en consonància amb l’interès creixent de molts usuaris per conèixer més sobre aquests temes.

Accés als continguts digitals

Finalment, volem recordar que es pot accedir amb el carnet de biblioteca a Biblio Digital, la plataforma de préstec de continguts digitals, i gaudir gratuïtament des de l'ordinador o dispositiu mòbil d’un fons més de 3000 pel·lícules.

Pels aficionats al documental musical existeix la plataforma InEdit, que ofereix continguts d’aquest prestigiós festival de cinema.

Per estar al dia de totes les novetats que sovint s’incorporen al fons de la biblioteca es pot consultar l’espai de la Biblioteca Virtual, anant a l’apartat de “Novetats / Veure’n més”. O subscriure’s als butlletins temàtics o de novetats a l’Espai Personal del Catàleg Aladí.

 

Compartir

Noticies relacionades

Taller Nou Fang

divendres, 15 gener, 2021 - 12:00

El projecte Nou Fang ofereix l’oportunitat d’explorar el món agrari a través de la fotografia documental com a eina de mediació

Trobareu les seves fotografies i testimonis del procés de treball en un...

divendres, 15 gener, 2021 - 11:30

El Teatre L’Artesà torna amb la programació de febrer i març

A partir de dilluns 18 de gener es podran comprar les entrades per als...

dijous, 14 gener, 2021 - 14:45

'Marina 13' i el seu esperit comunitari

La comunitat de veïns ha desenvolupat aquest Nadal una iniciativa de...