Esteu aquí

El Març Gastronòmic tanca amb 4.000 menús amb Pota Blava i Carxofa Prat

Fort increment de la clientela procedent de Barcelona i d'altres ciutats metropolitanes

dimecres, 6 abril, 2016 - 16:15

El Març Gastronòmic, les VII Jornades Gastronòmiques del Baix Llobregat, que proposen un menú basat en el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat, ha venut uns 4.000 menús durant 30 dies. Enguany s’ha detectat un increment del 45% de clients provinents de ciutats diferents a les quals organitzaven les jornades, sobre tot procedents de Barcelona i l'àrea metropolitana.

Tot i haver començat inicialment al Prat, les jornades s’han estès a ciutats veïnes com l’Hospitalet, Molins de Rei, Gavà, Sant Boi i Sant Joan Despí.

Les jornades volen realçar el treball conjunt que s’està duent a terme entre productors del Parc Agrari del Baix Llobregat i restauradors de l’entorn, amb l’objectiu de seguir articulant el territori a través de dos productes amb alts valors culinaris com són la Carxofa Prat i el pollastre Pota Blava.

A part dels 19 restaurants participants del Baix Llobregat, enguany s’hi han sumat els xefs Paco Pérez i Monty Aguiló Wray, del restaurant Cinco de l’Hotel Das Stue de Berlín.

Les jornades han estat organitzades conjuntament per l’Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT).

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 9 juliol, 2025 - 11:30

S’obre el període d'inscripció per a la nova edició del projecte InserVela, que capacita joves com a instructors/es de vela

El programa començarà el setembre de 2025 i està adreçat a joves d’entre 16 i...

dilluns, 7 juliol, 2025 - 12:00

L'AMB impulsa l'acceleradora d'FP Dual per connectar les empreses i el talent

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) promou aquesta iniciativa pionera que...

dimecres, 2 juliol, 2025 - 14:15

Fruita Baix convida a brindar pel territori amb fruita de proximitat

De l’1 al 13 de juliol, 23 restaurants del Baix Llobregat oferiran còctels...