Esteu aquí

El Març Gastronòmic tanca amb 4.000 menús amb Pota Blava i Carxofa Prat

Fort increment de la clientela procedent de Barcelona i d'altres ciutats metropolitanes

dimecres, 6 abril, 2016 - 16:15

El Març Gastronòmic, les VII Jornades Gastronòmiques del Baix Llobregat, que proposen un menú basat en el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat, ha venut uns 4.000 menús durant 30 dies. Enguany s’ha detectat un increment del 45% de clients provinents de ciutats diferents a les quals organitzaven les jornades, sobre tot procedents de Barcelona i l'àrea metropolitana.

Tot i haver començat inicialment al Prat, les jornades s’han estès a ciutats veïnes com l’Hospitalet, Molins de Rei, Gavà, Sant Boi i Sant Joan Despí.

Les jornades volen realçar el treball conjunt que s’està duent a terme entre productors del Parc Agrari del Baix Llobregat i restauradors de l’entorn, amb l’objectiu de seguir articulant el territori a través de dos productes amb alts valors culinaris com són la Carxofa Prat i el pollastre Pota Blava.

A part dels 19 restaurants participants del Baix Llobregat, enguany s’hi han sumat els xefs Paco Pérez i Monty Aguiló Wray, del restaurant Cinco de l’Hotel Das Stue de Berlín.

Les jornades han estat organitzades conjuntament per l’Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT).

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 18 setembre, 2025 - 13:45

El Prat serà la seu de la II Fira de Formació Professional del Baix Llobregat el febrer del 2026

L'esdeveniment ha estat presentat avui al Centre de Promoció Econòmica de la...

dijous, 18 setembre, 2025 - 10:00

Arriba la segona edició de la ruta de tapes ‘Del Prat al plat’

L’esdeveniment gastronòmic se celebrarà del 3 al 19 d’octubre

dimecres, 10 setembre, 2025 - 11:15

L’Ajuntament del Prat contracta 17 persones dins el programa Treball i Formació

L’Ajuntament del Prat ha incorporat recentment 17 persones en situació d’atur...