Esteu aquí

El Març Gastronòmic tanca amb 4.000 menús amb Pota Blava i Carxofa Prat

Fort increment de la clientela procedent de Barcelona i d'altres ciutats metropolitanes

dimecres, 6 abril, 2016 - 16:15

El Març Gastronòmic, les VII Jornades Gastronòmiques del Baix Llobregat, que proposen un menú basat en el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat, ha venut uns 4.000 menús durant 30 dies. Enguany s’ha detectat un increment del 45% de clients provinents de ciutats diferents a les quals organitzaven les jornades, sobre tot procedents de Barcelona i l'àrea metropolitana.

Tot i haver començat inicialment al Prat, les jornades s’han estès a ciutats veïnes com l’Hospitalet, Molins de Rei, Gavà, Sant Boi i Sant Joan Despí.

Les jornades volen realçar el treball conjunt que s’està duent a terme entre productors del Parc Agrari del Baix Llobregat i restauradors de l’entorn, amb l’objectiu de seguir articulant el territori a través de dos productes amb alts valors culinaris com són la Carxofa Prat i el pollastre Pota Blava.

A part dels 19 restaurants participants del Baix Llobregat, enguany s’hi han sumat els xefs Paco Pérez i Monty Aguiló Wray, del restaurant Cinco de l’Hotel Das Stue de Berlín.

Les jornades han estat organitzades conjuntament per l’Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT).

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 27 novembre, 2025 - 10:30

Celebrada la 7a Jornada d’Empreses per a l’Ocupació al Centre de Promoció Econòmica

Ahir, dimecres 26 de novembre, el Centre de Promoció Econòmica va acollir la 7a Jornada d’Empreses per...

dimecres, 26 novembre, 2025 - 09:15

L’Espai Gastronòmic de la Fira Avícola 2025 creix i es consolida com a epicentre del talent culinari i del producte local

La 52a Fira Avícola se celebrarà del 28 al 30 de novembre a la Granja de la...