Esteu aquí

El Març Gastronòmic tanca amb 4.000 menús amb Pota Blava i Carxofa Prat

Fort increment de la clientela procedent de Barcelona i d'altres ciutats metropolitanes

dimecres, 6 abril, 2016 - 16:15

El Març Gastronòmic, les VII Jornades Gastronòmiques del Baix Llobregat, que proposen un menú basat en el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat, ha venut uns 4.000 menús durant 30 dies. Enguany s’ha detectat un increment del 45% de clients provinents de ciutats diferents a les quals organitzaven les jornades, sobre tot procedents de Barcelona i l'àrea metropolitana.

Tot i haver començat inicialment al Prat, les jornades s’han estès a ciutats veïnes com l’Hospitalet, Molins de Rei, Gavà, Sant Boi i Sant Joan Despí.

Les jornades volen realçar el treball conjunt que s’està duent a terme entre productors del Parc Agrari del Baix Llobregat i restauradors de l’entorn, amb l’objectiu de seguir articulant el territori a través de dos productes amb alts valors culinaris com són la Carxofa Prat i el pollastre Pota Blava.

A part dels 19 restaurants participants del Baix Llobregat, enguany s’hi han sumat els xefs Paco Pérez i Monty Aguiló Wray, del restaurant Cinco de l’Hotel Das Stue de Berlín.

Les jornades han estat organitzades conjuntament per l’Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT).

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 15 desembre, 2025 - 12:00

El Consell Cooperatiu Municipal avança en l’estratègia de l’economia social al Prat

La darrera sessió de l'any ratifica els eixos i accions del pla de treball...

divendres, 12 desembre, 2025 - 11:15

El Prat presenta “Més Pratencs”, un projecte per transformar i modernitzar els polígons industrials

Una actuació estratègica que destinarà més d’1,2 milions d’euros a la...

dimecres, 10 desembre, 2025 - 11:00

El cicle de Producció Agroecològica de l’INS Les Salines s’endú el premi al millor gall de raça Pota Blava de la Fira Avícola

El guardó s’emmarca en la voluntat de participació del centre en la...