Esteu aquí

El Març Gastronòmic es presenta a la fira ITB de Berlín

Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, presents a una de les principals fires del sector turístic d'Europa

dijous, 10 març, 2016 - 11:45

El dimecres 9 de març es van presentar a la fira turística ITB de Berlín, una de les més importants d'Europa, les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, organitzades per l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i l'Ajuntament del Prat.

L'acte s'ha desenvolupat dintre de les accions comunicatives que desenvolupa la Generalitat de Catalunya a través de l'Agència Catalana de Turisme, amb empreses i institucions del sector turístic dins de l'ITB de Berlín, amb l'objectiu de seguir promocionant-se al mercat alemany.

En l'acte, Monty Aguiló Wray, xef executiu del restaurant Cinco de l’hotel Das Stue de Berlín, dirigit per Paco Pérez i participant del Març Gastronòmic, va presentar el projecte a les autoritats presents, entre les quals el Ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, que va conèixer els projectes gastronòmics lligats al producte del Baix Llobregat.

L'acció és l’inici de la col·laboració amb Berlín i durant aquest any s'organitzaran diversos actes per donar protagonisme als nostres productes a una de les ciutats de referència dins de la gastronomia europea. El Març Gastronòmic, les jornades gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, donen l’oportunitat de degustar menús elaborats amb Pota Blava i Carxofa Prat a vint restaurants del Prat, Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat i Berlín.

La designació de Catalunya com a regió gastronòmica Europea 2016 i l'Any de la Gastronomia i l'Enoturisme centren la promoció turística catalana entre el públic alemany, per la qual cosa es promocionarà de manera especial el turisme enogastronòmic.


 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 29 novembre, 2019 - 12:00

Les millors iniciatives emprenedores de la ciutat del darrer any reben els premis El Prat Emprèn

Premiats projectes de realitat virtual contra l’assetjament escolar i de...

dimecres, 27 novembre, 2019 - 11:30

El Centre de Promoció econòmica acull la 2aTaula d'Ocupació i Economia Social

S'hi comparteixen metodologies innovadores i experiències de bones pràctiques...

dimarts, 19 novembre, 2019 - 12:30

L’Institut Les Salines participa en la nova edició del MetròpolisFPLab

Projecte de col·laboració entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la...