Esteu aquí

El Lloro, present a les tutories dels instituts

Durant aquest curs s’han fet 23 tutories per a alumnes d'instituts i de programes de formació i inserció

dijous, 7 febrer, 2019 - 09:30

Amb l’objectiu d’apropar informació d’interès i recursos per a joves, El Lloro, Serveis de Joventut està present a les tutories dels instituts. Durant el present curs 2018-19 s’han realitzat 23 tutories a 8 instituts de la ciutat, arribant a 611alumnes. 

Aquestes tutories són la carta de presentació tant del punt d'informació dels patis com dels serveis de joventut (les Assessories Joves, les Sales d’Estudi, la Zona Jove...) i s'estableix un pont perquè el jovent tingui l'oportunitat de participar-hi. A les tutories es genera una oportunitat de relació més propera que facilita la detecció de demandes i el coneixement de les dinàmiques de l'alumnat, alhora que propicia la detecció d'aquelles persones més participatives, oferint-les la possibilitat de formar part de l'equip d'Antenes Informatives.

Les Antenes Informatives cerquen nous membres

Les Antenes Informatives són un grup de joves dels centres de secundaria del Prat. La seva tasca és establir una relació bidireccional amb altres joves estudiants de la ciutat entre els 12 i els 18 anys per mantenir-los informats dels serveis i activitats que la ciutat ofereix per joves; alhora, també participen activament en la definició i en el disseny de les activitats que es programen i donen suport a altres iniciatives sorgides per altres joves.

Enguany, en el 16è curs del projecte, al voltant de 16 estudiants procedents dels diferents instituts 
de la ciutat estan implicats i implicades, però la intenció del grup és ampliar-se i per això fa una crida a tots i totes les estudiants del Prat. 

Vols formar-ne part?

Si voleu formar part de les Antenes, teniu diverses possibilitats: adreçar-vos a l’informador d'El Lloro a l’hora del pati, anar directament al Lloro o contactar-hi a través del telèfon 93 478 50 77 o per correu electrònic a instituts@joves.prat.cat

Compartir

Noticies relacionades

Baner informatiu sobre el Servei de Convivència a PlanetaPrat

dimarts, 20 octubre, 2020 - 11:15

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència, present a Prat Ràdio a partir del proper dimecres

Comparteix la teva experiència i parlem sobre comunitats veïnals

dilluns, 19 octubre, 2020 - 13:00

19 d'octubre, Dia mundial contra el càncer de mama

Els hàbits saludables com l'alimentació equilibrada, el moviment adequat a...

dilluns, 19 octubre, 2020 - 09:45

Arrenquen els projectes d'arts visuals del programa Interseccions

Art contemporani, llum i color, cinema, ràdio i paraula: els eixos temàtics d...