Esteu aquí

El Lloro informa sobre el Servei de Voluntariat Europeu

Xerrada dimarts 4 de desembre a la tarda

dilluns, 3 desembre, 2012 - 09:45

El proper 4 de desembre, a les 18 h, El Lloro, en coordinació amb el Programa de Voluntariat del Prat, ofereix una xerrada sobre el Servei de Voluntariat Europeu (SVE), per tal que els i les joves de la ciutat coneguin aquesta entitat i la quantitat de projectes als quals poden participar.

El SVE ofereix la possibilitat d'anar a viure entre 6 i 12 mesos a un altre país de la Unió Europea o fora de la UE, amb l’oportunitat de participar en un projecte de llarga durada, fent activitats esportives, culturals, d’inclusió (amb nens, joves, discapacitats, etc).

El servei va destinat als i les joves d'entre 18 i 30 anys, i conté moltes beques per tal que l'experiència suposi el mínim de despesa pels joves.

Begoña Haro és l'assessora en Mobilitat Internacional del Lloro. L'objectiu d'aquesta nova assessoria del Lloro és oferir informació i recursos a tots i totes les joves que estan pensant en anar a treballar, a estudiar o cooperar a l'estranger.
 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...