Esteu aquí

El Lloro busca persones joves per a un intercanvi internacional

L'Urban Culture es farà de l'11 al 17 de juliol

Urban Culture

dijous, 8 juny, 2017 - 12:30

De l’11 al 17 de juliol es durà a terme a diversos municipis del Baix Llobregat el projecte Urban Culture, un intercanvi juvenil internacional on conviuran 45 joves d’entre 18 i 30 anys d’arreu d’Europa i que girarà entorn a la cultura urbana.

El servei d’assessoria de mobilitat internacional del Lloro busca persones joves que vulguin participar en aquest intercanvi juvenil, que forma part del programa Erasmus+, que estiguin interessades en els àmbits de la dansa urbana, els graffitis o el rap.

Trencant estereotips

El projecte Urban Culture vol posar en relleu els valors existents a la cultura urbana com són la solidaritat, la igualtat i la cooperació, trencant així els estereotips existents al seu voltant. Alhora, també vol afavorir l’ús de l’espai públic promovent una cultura més accessible per a la ciutadania.

Inscripcions

Per poder participar a l’Urban Culture Project cal tenir entre 18 i 30 anys i mostrar interès per la cultura urbana. Per formalitzar les inscripcions, la data màxima és fins al proper 15 de juny al servei d’assessoria de mobilitat internacional del Lloro.

Participar en aquest projecte no té cap cost, havent-hi 6 places disponibles per als municipis a on es fa l’assessoria de mobilitat. De les persones que es presentin se'n farà una selecció a partir d’una carta de motivació per participar a l’intercanvi.

Per rebre més informació podeu adreçar-vos al Lloro o escriure al correu electrònic mobilitat@joves.prat.cat
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 23 novembre, 2020 - 13:30

Dimecres, diferents activitats per commemorar el Dia per a l’eliminació de la violència contra les Dones

A més, demà dimarts es realitzarà una taula rodona amb conegudes periodistes...

divendres, 20 novembre, 2020 - 16:30

Aquest divendres es commemora el Dia Internacional dels Drets dels Infants

Els propers mesos, el Prat engegarà un procés participatiu per convertir-se...