Esteu aquí

El Lloro amplia horaris i s'acosta als instituts

El Centre Municipal d'Informació Juvenil El Lloro, ubicat a La Capsa, amplia el seu horari habitual de tarda i obre també els matins de dimecres.

dilluns, 27 març, 2006 - 10:00

A partir de l'1 d'abril, El Lloro obrirà de dilluns a divendres, de 17 a 21 h, com fins ara, i també els dimecres, de 10 a 14 h. Així facilitarà la consulta i l'atenció a tots aquells joves que, per motius de treball o estudis, no el poden visitar a les tardes.

El servei, que també dóna informació per telèfon (934 785 077) o per correu electrònic (Pij.prat@diba.es), es consolida, així, com un referent en temes d'informació juvenil sobre formació, turisme, ocupació, habitatge, agenda cultural, activitats i recursos del Prat i la rodalia.

Punt mòbil als instituts
El Lloro també ha posat en marxa el projecte PIDCES (Punt d'Informació i Dinamització als Centres d'Ensenyament Secundari). Cada 15 dies, el punt mòbil visita, en horari de pati, els diferents instituts del Prat, per fer arribar la informació als estudiants.

Aquest projecte és possible gràcies a la participació del col·lectiu de corresponsals, joves antenes informatives que difonen la informació al seu institut, donant suport al punt mòbil, actualitzant les cartelleres generals i de les aules, i servint com a informadors entre el seu grup d'iguals.

Compartir

Noticies relacionades

Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...
L'Alberg Centre Esplai del Prat

divendres, 27 març, 2020 - 12:00

Activat un allotjament d'urgència per a persones sense llar al Prat durant la crisi pel coronavirus

L’Ajuntament del Prat ha articulat una solució d’urgència per garantir l...