Esteu aquí

El Klub Infantil Tecnològic comença el curs celebrant la primera KIT Party!

La festa familiar del KIT tindrà lloc el dissabte 17 de setembre a partir de les 10.30 h al Ribera, amb un Escape Room i altres sorpreses

dimecres, 7 setembre, 2022 - 16:30

El Klub Infantil Tecnològic (KIT) comença el curs amb la bateria carregada i un munt d'energia per engegar de nou aquest espai que té com a objectiu apropar a infants i famílies a la tecnologia i la cultura digital.

I què és un Klub sense una bona celebració dedicada als i les participants que en formen part i li donen vida? Al Ribera ho tenim clar, i, per aquest motiu, presentem la primera "KIT Party!" Una festa amb dos grans protagonistes: la tecnologia i vosaltres! 

La "KIT Party!" és un esdeveniment on gaudir i, un cop més, posar a prova el vostre enginy, amb un Escape Room familiar i altres sorpreses, per donar el toc d'inici d'un nou esperit d'aquest Klub, que entre tots i totes fem possible any rere any. Així, les famílies pratenques esteu convidades, el dissabte 17 de setembre a partir de les 10.30 h, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, a aquesta activitat recomanada a infants de 8 a 12 anys. L'entrada serà lliure i no cal inscripció prèvia, i es participarà per ordre d'arribada. L'aforament és limitat, però es podrà fer l'activitat per torns.

El Klub Infantil Tecnològic és un cicle d'activitats per experimentar amb la cultura digital i la tecnologia de forma divertida i creativa, que està en marxa des de fa vuit anys al Ribera. Un dissabte cada mes, ens trobem al centre cívic per conèixer les infinites possibilitats que ofereix la tecnologia, i aprendre de formes originals i diferents. Les propostes estan recomanades per a infants de 8 a 12 anys, i en algunes ocasions, convidem també a les famílies per poder compartir les experiències tecnològiques que succeeixen al Klub. Podeu consultar la programació de tardor del KIT aquí.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 15:30

“La pols que cau del cel”, un projecte íntim i comunitari

El dijous 24 de novembre va arribar a la seva fi el projecte “La pols que cau...