Esteu aquí

El Kaddish estrena el seu primer espectacle íntegrament en anglès

Es tracta d'un text de l'artista visual Antonio Ortega.

dimarts, 19 maig, 2009 - 13:15

Els dies 22, 23 i 24 de maig, el teatre Kaddish estrena el seu primer espectacle representat íntegrament en llengua anglesa. L'obra es representarà a la seu del Kaddish, a Torre Muntadas.

“The best ten tips ever in alphabetical order” és un text d'Antonio Ortega, un dels artistes visuals més creatius del panorama català actual, on explica de manera sincera, transgressora i divertida, els 10 millors consells per assolir un èxit hipotètic en la vida. Són 10 fòrmules que l'artista reconeix no saber practicar en absolut.

El muntatge viatjarà la setmana següent a la ciutat belga d’Anvers, on es presentarà a la sala Objectiv, essent aquesta la primera vegada que el Kaddish estrena a Europa.

L'espectacle és una producció del Teatre Kaddish amb la col·laboració de l'Institut Ramon Llull i el Cemex. Direcció: Xavier Giménez Casas. Producció: David G. Torres. Actors: Xavier Llorens, Arnau Puig i Albert Riballo. Música en directe: Dani Granados. Escenografia i vestuari: Rafel Griera i Dolors Juárez.

Compartir

Noticies relacionades

Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...

dissabte, 28 març, 2020 - 12:00

Òpera des de casa

El Cèntric proposa diferents opcions per seguir gaudint de l’òpera durant els...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...