Esteu aquí

El III Fòrum Ambiental Escolar del Prat reuneix més de 60 participants

La trobada, la primera després de la pandèmia, té l’objectiu de compartir projectes que es duen a terme als centres escolars de la ciutat.

Forum ambiental

dilluns, 22 maig, 2023 - 12:45

Aquest dimecres s’ha celebrat el III  Fòrum ambiental escolar del Prat, després d’una aturada d’uns cursos escolars per la crisi sanitària. Enguany,  ha comptat amb la participació de 12 centres educatius adherits a la Xarxa “Al Prat escoles, més sostenibles”. Un total de més de 60 persones, entre alumnes, professorat i personal tècnic, han dedicat unes hores a compartir projectes, interessos i motivacions en relació amb les accions de sostenibilitat que es fan als centres escolars.

Així, s’han desenvolupat tres espais: un, d’intercanvi d’experiències entre un grup d’alumnat de primària, un segon, de secundària i, un tercer, de professorat. Els participants han donat a conèixer de primera mà com es duen a terme les propostes més significatives i innovadores dels centres. Totes les iniciatives han estat de caire mediambiental i d’igualtat de gènere, també sobre com es treballa l’espai verd o les tasques dels delegats verds.

Posteriorment, s’ha realitzat una activitat artística per poder reflexionar sobre com viuen els alumnes la sostenibilitat als seus centres educatius i què hi poden aportar, amb idees i construccions inspirades en aquestes. La jornada ha sigut molt gratificant per tothom i els assistents han destacat la importància d’incloure en els seus propis centres escolars totes les idees compartides.

 

Una seixantena d’estudiants de la ciutat participen en el III Fòrum ambiental escolar del Prat

Media Root

Compartir

Noticies relacionades

Ajuts Prat Espais

dimarts, 26 setembre, 2023 - 12:15

L’Ajuntament obre diverses convocatòries d’ajuts per facilitar l’accés i la disponibilitat de lloguers assequibles

La línia de suport a les persones llogateres incorpora, com a novetat, el...

dilluns, 28 agost, 2023 - 11:45

L'aigua de la platja del Prat continua en un estat excel·lent per al bany

La darrera anàlisi microbiològica es va fer el 21 d'agost
qualitat aigua platja

divendres, 11 agost, 2023 - 14:30

L'ACA qualifica d'excel·lent l'aigua de la platja del Prat

La darrera anàlisi microbiològica es va fer el 7 d'agost