Esteu aquí

El festival jove Altraveu comença a caminar

Joves de la ciutat dissenyen l'edició d'aquest any en els aspectes musicals, d'activitats, de programació i de serveis

dilluns, 14 març, 2016 - 10:15

El 21 de maig tindrà lloc una nova edició de l'Altraveu, el festival jove de la ciutat. L'Altraveu, organitzat per joves del municipi, és un espai de reflexió i una mostra d'expressions artístiques i iniciatives juvenils.

En aquests moments, una vintena de participants, persones a títol individual i entitats, estan dissenyant l’edició d’enguany, a partir de quatre espais de treball (música, activitats, programació i serveis) on els i les joves fan propostes sobre les diverses temàtiques, que posteriorment seran validades pel conjunt de l’assemblea.

El festival ha de ser una trobada on visualitzar els projectes, motivacions i activitats dels i les joves del Prat. El seus punts forts són la corresponsabilitat en l'organització de totes les activitats del joves que participen i el procés d'aprenentatge.

Encara s'està debatent la programació i està oberta la rebuda de propostes que es puguin aportar per part de les comissions, o bé de persones que vulguin donar idees, tot i que no estiguin en l'organització. Es parteix de la base de ser un festival amb esperit de visualització i reivindicació de l'heterogeneïtat i la creativitat dels i les joves de la ciutat.

Vols participar-hi?
Si voleu participar en la seva organització podeu contactar amb El Lloro. Serveis de Joventut

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...