Esteu aquí

El festival “Esperanzah! a casa” ofereix música i d’altres activitats socials i culturals mentre duri el confinament

Es pot seguir la programació d’activitats musicals, culturals i socials a través de les xarxes socials del festival Esperanzah i del cicle ‘enCantados’ , en aquest segon cas adaptat a la llengua de signes.

Esperanzah a casa

divendres, 20 març, 2020 - 09:45

Aquests dies que s’estan fent tan llargs, si alguna cosa ens cal és Esperanzah! Partint d’aquesta idea, els organitzadors del tradicional festival, juntament amb el cicle ‘enCantados’, han posat en marxa la iniciativa Esperanzah! a Casa (#Esperanzahacasa).

Es tracta d’un festival solidari, amb totes les persones afectades pel coronovirus; i inclusiu, perquè els seus continguts també s’ofereixen en llengua de signes a través del projecte 'enCantados' que vol facilitar l'accessibilitat de la música a les persones amb discapacitat auditiva. També és un festival d’agraïment a totes les persones que estan treballant aquests dies per garantir l’atenció sanitària, els serveis i subministraments bàsics, la seguretat i el suport que la població necessita durant la situació d’excepcionalitat en què ens trobem. La iniciativa va arrencar el passat dilluns 16 de març i s’allargarà mentre duri la situació de confinament.

La programació d’aquest cap de setmana

Avui divendres, la psicòloga María Canals ens oferirà un espai de tranquil·litat a través de la meditació (11.30 h) i, a les 18 h, serà el torn de la Mar Sabé, portaveu d’Open Arms, que recordarà quina és la situació de les persones migrades i refugiades. Després, a les 20.30 h, gaudirem de la música del cantautor Feliu Ventura, que repassarà la seva trajectòria. 

Demà dissabte, a les 12 del migdia, es podrà gaudir d’una activitat de ioga inclusiu a càrrec de Núria Joseph Vilaplana. A la tarda, a les 19 h, el psicòleg David González aportarà algunes claus per gestionar les emocions en temps de confinament. I finalment, a les 22 h, arribarà una proposta d’oci en clau musical de la cantant, compositora i guitarrista Sandra Bautista.

Diumenge al migdia, també s’oferirà una programació més en clau infantil i familiar. A les 12 h, els animadors infantils de Fefe oferiran cançons per als més petits. A les 19 h, es podrà escoltar el repertori del músic, compositor i cantautor Miquel Moya a través de les xarxes del festival.

Una programació viva

La programació del Festival Esperanzah a casa es manté viva i oberta a noves propostes. De cara a la setmana vinent, ja hi ha diverses activitats programades. Així per exemple, dilluns vinent a les 21 h podrem escoltar el grup català feminista combatiu i festiu Roba Estesa (21 h); i el dimarts a les 19 h, la guitarrista Isabelle Laudenbach (19 h). Dimecres serà el torn de la poesia, amb la col·laboració de l’escriptor Javier Gil (12 h) i d’Alba Luz (19 h), també cantautora, activista, actriu i ballarina. Dijous, cal destacar que Salva Racero, exvocalista de Lax’N'Busto, actuarà pel festival a les 19 h.

El festival presencial serà enguany del 16 al 18 d’octubre

Aquesta iniciativa a través de les xarxes socials és complementària del tradicional festival Esperanzah! presencial, que se celebra cada any a la tardor al Prat de Llobregat. La propera edició se celebrarà del 16 al 18 d’octubre.

Per a més informació, podeu consultar les xarxes socials del festival Esperanzah! a casa o del cicle ‘enCantados’:

Twitter: @EsperanzahWMF / @en_canta_dos

Facebook: @esperanzahworldmusicfestival /  @EnCantaDosMusica

Instagram: festivalesperanzah / en_canta_dos

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 13 juliol, 2020 - 11:45

“La COVID ens ha posat a prova i la xarxa preocupada per l’educació a la ciutat s’ha activat”

Entrevista a Miquel de la Torre, professor de tecnologia i director durant 23...

dilluns, 13 juliol, 2020 - 09:30

El projecte Auxiliars de conversa s’acomiada fins al curs vinent

Les comunitats educatives i culturals han mantingut l'activitat des de casa

divendres, 10 juliol, 2020 - 11:45

El Consell de Dones es reunirà el 15 de juliol i abordarà l'impacte de la Covid19 sobre aquest col·lectiu

També es valoraran les activitats virtuals dutes a terme durant el...