Esteu aquí

El delta, a les Cases d'en Puig

L'exposició "El delta del Llobregat", situada abans al Casal de Cultura, s'ha instal·lat, de manera permanent i amb algunes reformes, al Centre d'Informació Ambiental Cases d'en Puig (pl. Agricultura, núm. 4).

dimecres, 1 desembre, 2004 - 14:24

Una visita a aquesta exposició sol ser l'inici de les visites guiades als espais naturals del delta del Llobregat, ja siguin les activitats que es fan amb escolars o bé les sortides que un dissabte al mes organitza el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament.

Amb la seva arribada, al mes de setembre passat, a les Cases d'en Puig, aquesta exposició es va remodelar i es va completar amb un petit audiovisual sobre el delta. La mostra està situada a la planta baixa i consta de dues parts diferenciades: l'una sobre la transformació humana del delta del Llobregat i l'altra sobre els diferents espais naturals d'aquest territori (platges, pinedes, riu i aiguamolls).

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...