Esteu aquí

El delta demana més i millor transport públic

Els ajuntaments del Prat, Gavà i Viladecans critiquen el centralisme de Barcelona pel que fa al transport col·lectiu.

dimecres, 6 abril, 2005 - 11:19

Els regidors encarregats del transport públic dels ajuntaments del Prat (Antonio Pedrero), Gavà (Bruguers Jardí) i Viladecans (David Massana) han participat aquesta setmana en el cicle de conferències "La mobilitat a les grans regions metropolitanes", promogut pel Pacte de la Mobilitat de Barcelona.

Segons aquests responsables polítics, la zona del delta del Llobregat ha absorbit un gran nombre de ciutadans provinents de Barcelona però que encara hi treballen, fet que ha augmentat força els desplaçments en vehicle privat per manca d'una alternativa suficient de transport col·lectiu.

Els ajuntaments del delta demanen corregir aquesta tendèndia amb més finançament per al transport públic, una millor coordinació entre les institucions i amb campanyes de conscienciació ciutadana.

Els responsables polítics indiquen que "Barcelona actua encara com a pol d'atracció, i això fa que els municipis del Baix Llobregat estiguin mal connectats entre ells si no és passant per la capital".

També critiquen que les grans infraestructures, com l'aeroport, no estan pensades per al conjunt de l'àrea metropolitana sinó per donar relleu internacional a Barcelona.
 

 

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...