Esteu aquí

El Consell tanca el curs

dimecres, 20 juny, 2012 - 17:15

El passat dimecres 20 de juny, el Consell dels Infants del Prat va portar a terme la darrera reunió del curs, celebrant-ho amb un acte municipal, una valoració global i un berenar de comiat.

Tots els membres del Consell es van desplaçar fins al Parc de la Solidaritat per portar a terme un acte obert a tota la ciutadania: la plantada d’un pi que els hi havien regalat els consellers i conselleres infantils de Sant Joan Despí en la Trobada Territorial de Consells d’Infants del Baix Llobregat celebrada el mes de març.

Després, al mateix parc, es va fer una valoració del conjunt d’activitats portades a terme durant el curs: el sorteig de nous membres, l’acte de renovació, la Mostra d’Entitats, les Festes de Nadal, la trobada de Consells, Sant Jordi i la gent gran, la recollida d’aliments, i moltes més!

Per acabar, tots els nens i nenes del Consell van tornar cap a les dependències de l’Ajuntament , lloc habitual de les seves reunions, per a fer un berenar, donar la benvinguda a l’estiu i acomiadar-se fins al setembre vinent, amb ganes de continuar fent propostes i millorant, dia a dia, el Prat de Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 1 juliol, 2022 - 10:30

Èxit de participació en el primer curs dels Itineraris de Coneixement de la Ciutat

Aquest curs 2021-22, la cultura popular i tradicional i la història i...
Activitats d'estiu al Prat

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:45

Prop de 3.200 infants i joves participen en activitats d’estiu al Prat

En total, s’ofereixen 40 activitats d’estiu diferents, tant esportives com...

dilluns, 20 juny, 2022 - 17:00

El món dels videojocs culmina amb una exposició a Jardins de la Pau

Aquest projecte de cultura digital ha estat co-dissenyat entre l'escola...