Esteu aquí

El Consell tanca el curs

dimecres, 20 juny, 2012 - 17:15

El passat dimecres 20 de juny, el Consell dels Infants del Prat va portar a terme la darrera reunió del curs, celebrant-ho amb un acte municipal, una valoració global i un berenar de comiat.

Tots els membres del Consell es van desplaçar fins al Parc de la Solidaritat per portar a terme un acte obert a tota la ciutadania: la plantada d’un pi que els hi havien regalat els consellers i conselleres infantils de Sant Joan Despí en la Trobada Territorial de Consells d’Infants del Baix Llobregat celebrada el mes de març.

Després, al mateix parc, es va fer una valoració del conjunt d’activitats portades a terme durant el curs: el sorteig de nous membres, l’acte de renovació, la Mostra d’Entitats, les Festes de Nadal, la trobada de Consells, Sant Jordi i la gent gran, la recollida d’aliments, i moltes més!

Per acabar, tots els nens i nenes del Consell van tornar cap a les dependències de l’Ajuntament , lloc habitual de les seves reunions, per a fer un berenar, donar la benvinguda a l’estiu i acomiadar-se fins al setembre vinent, amb ganes de continuar fent propostes i millorant, dia a dia, el Prat de Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 juliol, 2019 - 09:45

L'Ajuntament destina 239.000 € a ajuts per a activitats extraescolars

El curs vinent se'n beneficiaran més de 1.400 alumnes de famílies amb...

dilluns, 29 juliol, 2019 - 10:00

L'Institut Illa dels Banyols dona una maqueta d'un avió al Centre d'Estudis de la Batalla de l'Ebre

Durant 6 anys, alumnes del centre, dirigits pel professor Joan Prieto, han...

dijous, 25 juliol, 2019 - 13:45

Nova convocatòria d’ajuts municipals als estudis superiors

Es donen per quart any consecutiu als i les joves de la ciutat d’entre 18 i...