Esteu aquí

El Consell tanca el curs

dimecres, 20 juny, 2012 - 17:15

El passat dimecres 20 de juny, el Consell dels Infants del Prat va portar a terme la darrera reunió del curs, celebrant-ho amb un acte municipal, una valoració global i un berenar de comiat.

Tots els membres del Consell es van desplaçar fins al Parc de la Solidaritat per portar a terme un acte obert a tota la ciutadania: la plantada d’un pi que els hi havien regalat els consellers i conselleres infantils de Sant Joan Despí en la Trobada Territorial de Consells d’Infants del Baix Llobregat celebrada el mes de març.

Després, al mateix parc, es va fer una valoració del conjunt d’activitats portades a terme durant el curs: el sorteig de nous membres, l’acte de renovació, la Mostra d’Entitats, les Festes de Nadal, la trobada de Consells, Sant Jordi i la gent gran, la recollida d’aliments, i moltes més!

Per acabar, tots els nens i nenes del Consell van tornar cap a les dependències de l’Ajuntament , lloc habitual de les seves reunions, per a fer un berenar, donar la benvinguda a l’estiu i acomiadar-se fins al setembre vinent, amb ganes de continuar fent propostes i millorant, dia a dia, el Prat de Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 26 maig, 2020 - 14:45

La preinscripció al batxillerat, del 27 de maig al 3 de juny

El període de preinscripció per a batxillerat es farà entre els dies 27 de maig i 3 de juny. Han de presentar la sol·licitud de preinsc...

dimarts, 26 maig, 2020 - 12:00

Comença el període de preinscripció per al curs 2020-21 dels Programes de Formació i Inserció (PFI)

Els PFI estan adreçats a joves que no han finalitzat l’ESO per promoure el...

dilluns, 25 maig, 2020 - 09:30

Interseccions crea noves propostes i continua desplegant projectes educatius i culturals en xarxa

Centres educatius, equipaments i entitats culturals acompanyen alumnat i...