Esteu aquí

El Consell dels Infants pregunta a l'alcalde i fa el sorteig per la seva renovació

Les conselleres i consellers han transmès les propostes, demandes i dubtes sobre la ciutat del Prat.

dilluns, 21 juny, 2021 - 13:30

El Consell dels Infants del Prat, com a òrgan de participació de la infància del municipi, es va trobar el passat dimecres 9 de juny amb l'alcalde Lluís Mijoler. En aquesta trobada les conselleres i consellers participants van formular els dubtes, propostes i demandes que van recollir dels seus companys i companyes d'escola o institut.

D'aquesta manera, l'alcalde els hi ha donat les explicacions als temes que les conselleres i consellers han recollit com a representants de la infància del Prat. Han sigut preguntes sobre temàtiques que els Infants del prat i la comunitat que els envolta consideren importants i necessàries per demanar explicacions a l'alcalde, com a màxim representant de l'Ajuntament de la ciutat on viuen.

L'acte es va dur a terme al Pati dels Llimoners de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, amb totes les mesures de seguretat necessàries perquè es pogués celebrar.

Si voleu donar un cop d'ull a les preguntes i respostes del Consell i l'alcalde, les trobareu al web del Consell dels Infants:

https://www.elprat.cat/educacio/participacio/consell-dels-infants

 

Celebrat el sorteig del consell dels infants del prat de llobregat

El passat divendres 18 de juny es va fer el Sorteig per la Renovació del Consell dels Infants del Prat de Llobregat. L'acte consisteix en el sorteig per la renovació dels consellers i conselleres que ja han exhaurit els dos anys  al Consell dels Infants. Es renova el 50% de la composició del Consell.

L’acte es va retransmetre en directe de forma telemàtica per a tots/es els/les candidats/tes, i també es va enregistrar perquè totes candidatures puguin veure el desenvolupament del sorteig.

La Tinenta d’alcalde de l’Àrea d’Educació i Cultura va donar la benvinguda a l’acte, i tot seguit es va procedir al sorteig. Quasi tots els centres de primària del Prat tenien una urna amb les seves candidatures.

Podeu recuperar l’acte partir del dimarts 22 de juny al web del Consell dels Infants: https://www.elprat.cat/educacio/participacio/consell-dels-infants

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 4 agost, 2022 - 10:00

L'Illa de la lectura: 25 nenes i nens compartint aventures i complicitats

La Sala Infantil de la Biblioteca Antonio Martín forma infants lectors amb...
Casal d'estiu de natació a la piscina del CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 1 agost, 2022 - 10:45

Uns 3.600 infants i joves han participat als casals i activitats d’estiu al Prat durant el mes de juliol

Durant tot l’agost, es continuaran fent casals i campus nàutics (per aprendre...

dijous, 14 juliol, 2022 - 11:00

Continuen les activitats d'estiu als Patis Oberts

L’Institut Escola Pepa Colomer i l’Escola Galileo Galilei romandran tancats...