Esteu aquí

El Consell de l’FP del Prat revisa treball del curs passat i estableix les línies de l'actual

Estableix tres prioritats: prospecció de l’oferta d'FP Inicial i FP per a l’Ocupació, impuls de l’FP Dual i la igualtat de gènere a l’FP

Imatge del plenari del Consell de l'FP del Prat.

dilluns, 27 gener, 2020 - 09:30

El Consell de la Formació Professional (FP) del Prat es va reunir el 22 de gener amb la finalitat de revisar el pla de treball del curs passat i establir les noves línies de treball d’aquest curs. Aquest pla s’estableix marcant uns objectius específics en torn a les tres comissions de treball creades dins del Consell d’FP, que són les de Comunicació i Difusió, Innovació i Orientació i Acompanyament i  Inserció, mitjançant les quals s’ha estat treballant al llarg del curs passat per poder assolir aquests objectius.

Línies prioritàries de treball

Mirant cap al futur, el Consell de l’FP estableix 3 línies prioritàries de treball. Tot i que l’FP cada vegada agafa més importància, és encara necessari continuar treballant per donar-li el prestigi que aquesta formació mereix.

Les línies de treball prioritàries pel Consell d’FP són:

  • Revisió, prospecció i visió de futur de l’oferta FP Inicial i FP per a l’Ocupació
  • Impuls de l’FP Dual
  • Igualtat de gènere a l’FP

El Consell destaca la importància d’una adaptació del currículum dels cicles formatius i cursos per a l’ocupació a les necessitats de les empreses, ja que l’objectiu de l'FP és formar professionals qualificats que puguin donar resposta a les necessitats del mercat laboral. El Consell treballarà de la mà amb diverses empreses pertanyents al Prat Empresarial i PIMEC, per poder aconseguir aquest gran repte.

El Consell de l’FP el conformen els centres d’FP del Prat, l’Escola per a persones Adultes, Sindicats, Patronal, l’Ajuntament i els seus Grups Municipals, el Departament d’Educació de la Generalitat, el Servei d’Ocupació de Catalunya.


 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 21 juny, 2021 - 13:30

El Consell dels Infants pregunta a l'alcalde i fa el sorteig per la seva renovació

Les conselleres i consellers han transmès les propostes, demandes i dubtes...

divendres, 18 juny, 2021 - 10:00

Cloenda del projecte Converses Literàries

S’acomiada el curs donant veu a la comunitat implicada
cantata-2021_la-nostra-cantata_1.jpg

dimecres, 16 juny, 2021 - 12:00

La Nostra Cantata

Una cantata creada plenament per l’alumnat de 6è