Esteu aquí

El Consell de la FP agafa embranzida

El Plenari del Consell es reuneix per definir les línies d’actuació per a l’any 2021

dilluns, 22 febrer, 2021 - 10:45

El passat dimecres 17 de febrer es va celebrar el plenari del Consell de la Formació Professional (FP), de manera virtual, per adaptar-se a les mesures de seguretat actuals.  Van assistir-hi una vintena de persones entre representants de l’administració local i autonòmica, els instituts del Prat, sindicats i representants dels agents empresarials de la comarca. La sessió es va iniciar realitzant un record a l’anterior regidora, Marta Mayordomo, i un reconeixement de la tasca que va desenvolupar en l’àmbit de la Formació Professional.

A la reunió es va presentar la memòria del curs passat, on es feia palesa la tasca que s’havia realitzat, així com l’adaptabilitat dels diferents recursos disponibles a la nova realitat que ens envolta. Degut a la pandèmia no s’han arribat a aconseguir els objectius marcats i s’aposta per continuar treballant en la mateixa línia, potenciant l’impuls de la FP Dual, la igualtat de gènere i la generació de noves oportunitats educatives.  

S’aposta també per obrir vies de treball  i col·laboració amb l’administració per aconseguir donar resposta a les necessitats laborals dels joves i de les empreses, promocionant els sectors emergents com a noves línies a desenvolupar.

No obstant, es posa de manifest el desenvolupament dels itineraris de formació específica (IFE) i les formacions relacionades amb la família agrària, que estan agafant embranzida i ja s’observa un alt grau d’ocupació formacional.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 29 novembre, 2022 - 12:30

Arriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat

Durant aquest cap de setmana, en el marc de la 49a Fira Avícola, la Granja de la Ricarda acollirà la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat. Un esdeve...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...