Esteu aquí

El Consell de la FP agafa embranzida

El Plenari del Consell es reuneix per definir les línies d’actuació per a l’any 2021

dilluns, 22 febrer, 2021 - 10:45

El passat dimecres 17 de febrer es va celebrar el plenari del Consell de la Formació Professional (FP), de manera virtual, per adaptar-se a les mesures de seguretat actuals.  Van assistir-hi una vintena de persones entre representants de l’administració local i autonòmica, els instituts del Prat, sindicats i representants dels agents empresarials de la comarca. La sessió es va iniciar realitzant un record a l’anterior regidora, Marta Mayordomo, i un reconeixement de la tasca que va desenvolupar en l’àmbit de la Formació Professional.

A la reunió es va presentar la memòria del curs passat, on es feia palesa la tasca que s’havia realitzat, així com l’adaptabilitat dels diferents recursos disponibles a la nova realitat que ens envolta. Degut a la pandèmia no s’han arribat a aconseguir els objectius marcats i s’aposta per continuar treballant en la mateixa línia, potenciant l’impuls de la FP Dual, la igualtat de gènere i la generació de noves oportunitats educatives.  

S’aposta també per obrir vies de treball  i col·laboració amb l’administració per aconseguir donar resposta a les necessitats laborals dels joves i de les empreses, promocionant els sectors emergents com a noves línies a desenvolupar.

No obstant, es posa de manifest el desenvolupament dels itineraris de formació específica (IFE) i les formacions relacionades amb la família agrària, que estan agafant embranzida i ja s’observa un alt grau d’ocupació formacional.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 22 juny, 2021 - 14:30

Activitats per commemorar el Dia per l’Alliberament LGTBI

Se celebrarà com cada any, el 28 de juny.

dimarts, 22 juny, 2021 - 11:45

El Projecte Connecta Jove finalitza aquest curs amb dotze videotutorials per explicar diferents característiques i aplicacions dels telèfons mòbils

Connecta Jove és un programa d’Aprenentatge i Servei (ApS) que impulsa la...