Esteu aquí

El Club Excursionista de l'Escolta: proposta seleccionada a la Convocatòria Música i Territori d'UNZIP 2023!

El col·lectiu, integrat per Manel Vázquez i Dídac Rocho, portarà a terme un programa de sortides obertes al públic durant els mesos d'octubre i novembre.

dimarts, 5 setembre, 2023 - 18:00

En el marc de la convocatòria UNZIP i dintre de la modalitat de Música i Territori impulsada per La Capsa, s’ha seleccionat la proposta ‘Club Excursionista de l’Escolta’ com a projecte guanyador!

Des de la 'mismíssima' Rosalía fins als mítics OBK, passant per la primera maqueta d'Estopa o el 'tekno crepuscular' de Joe Crepúsculo: tots comparteixen la ineludible essència de ser del Baix. Al Club Excursionista de l'Escolta, la realitat de la perifèria es torna motiu de reivindicació i orgull i sobretot matèria d'humor, perquè tot pratenc i pratenca comprendrà les especificitats d'haver crescut amb la Moreneta de l'Avinguda, el PratExpréss, les cintes de cassette de benzinera o les sardanes a la plaça de la Vila, entre molts altres elements de cultura popular.

Amb això, es desenvolupa un programa de quatre sortides les quals consistiran en breus rutes col·lectives on s'explorarà un espai vinculat al Prat. Així doncs, cada sortida es tematitzarà segons l'espai escollit i una banda 'made in' el Baix Llobregat. Aquestes sortides tindran lloc els propers 7 i 22 d'octubre i 4 i 19 de novembre, a les quals us animem efusivament a assistir i a compartir pensaments sobre tot allò que reflexionem quan música i perifèria caben a la mateixa frase.

Un projecte acompanyat pel Pol Rodellar i que comptarà amb una extensió en forma de pòdcast per a tot aquell o aquella que vulgui conèixer les interessants curiositats i complexes relacions conceptuals entre els espais propis de la nostra ciutat i la creació musical contemporània.

Seguiu atentes a les xarxes, prompte donarem més informació de les activitats obertes a tots els públics!

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 24 maig, 2024 - 11:45

L'Ajuntament atorga 244.175 euros en 1.191 ajuts per a les activitats d'estiu 2024

Tot el catàleg d’activitats a elprat.cat/estiu

dijous, 23 maig, 2024 - 11:00

La Jornada de teatre Intercentres celebra la seva 3a edició

L’alumnat de 4 escoles es reuneix a l’Artesà per gaudir del teatre

dimecres, 22 maig, 2024 - 15:00

“Dones amb història i present": una mostra del PFI de l'INS Les Salines al Ribera

El passat 14 de maig va inaugurar-se l'exposició "Dones amb història i present". Aquesta mostra, organ...