Esteu aquí

El club de lectura de la gent gran es reprèn en format digital

dilluns, 15 febrer, 2021 - 12:00

Després d’un temps d’aturada, el Club de lectura del Programa de Lleure de la Gent Gran reprèn la seva activitat en format digital.

Es tracta d’un club format al 2010 i que es realitza amb la col·laboració de la Biblioteca Antonio Martín, tant en l’assessorament de lectures (novel·les i llibres de ficció), el subministrament dels llibres com la ubicació, abans de la pandèmia les trobades es realitzaven el tercer divendres de mes a les 10h a la planta 2 de la Biblioteca.

El proper divendres 19 de febrer es durà a terme una primera trobada informativa amb les persones que participaran en aquesta nova edició del club de lectura. La sessió serà a través de Zoom i comptarà amb la projecció d’un documental, relacionat amb el llibre que s’ha repartit a tots els integrants del club El proyecto esposa de Graeme Simsion.

Com a novetats, des del club de lectura s’organitzaran activitats relacionades amb la temàtica de les obres de les quals podran gaudir les persones que participen en el club i un professional de la biblioteca també assistirà a les trobades per tal de donar suport en la dinamització.

Per a més informació us podeu adreçar al Punt de la Gent Gran de Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a puntgentgran@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50 (ext. 5616).

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...

divendres, 3 desembre, 2021 - 09:30

L'Escola Sona retorna a La Capsa

Primer concert dels combos de L'Escola d'Arts en Viu d'aquest curs 21-22

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...