Esteu aquí

El club de lectura de la gent gran es reprèn en format digital

dilluns, 15 febrer, 2021 - 12:00

Després d’un temps d’aturada, el Club de lectura del Programa de Lleure de la Gent Gran reprèn la seva activitat en format digital.

Es tracta d’un club format al 2010 i que es realitza amb la col·laboració de la Biblioteca Antonio Martín, tant en l’assessorament de lectures (novel·les i llibres de ficció), el subministrament dels llibres com la ubicació, abans de la pandèmia les trobades es realitzaven el tercer divendres de mes a les 10h a la planta 2 de la Biblioteca.

El proper divendres 19 de febrer es durà a terme una primera trobada informativa amb les persones que participaran en aquesta nova edició del club de lectura. La sessió serà a través de Zoom i comptarà amb la projecció d’un documental, relacionat amb el llibre que s’ha repartit a tots els integrants del club El proyecto esposa de Graeme Simsion.

Com a novetats, des del club de lectura s’organitzaran activitats relacionades amb la temàtica de les obres de les quals podran gaudir les persones que participen en el club i un professional de la biblioteca també assistirà a les trobades per tal de donar suport en la dinamització.

Per a més informació us podeu adreçar al Punt de la Gent Gran de Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a puntgentgran@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50 (ext. 5616).

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 maig, 2021 - 15:00

Finalitza el "Ribera Talent" amb la participació i el talent del jovent de la ciutat

El divendres es van lliurar els premis als vídeos guanyadors en un acte...

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:30

Avui 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar suport i...
Manifest Consell Infants Dia Mundial contra LGTBIfobia

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:15

Prop de 30 nens i nenes han treballat durant dos cursos el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, al Consell dels Infants del Prat

Els nens i nenes del Consell dels Infants s’han encarregat d’elaborar el...