Esteu aquí

El circuit Butaka Jove fa actuacions a instituts del Prat

Aquest cicle de teatre està adreçat a joves de 12 a 17 anys.

dimecres, 4 novembre, 2009 - 14:45

El circuit de teatre Butaka Jove, adreçat a joves de 12 a 17 anys, torna al Prat el 6 de novembre i ho farà amb una nova actuació de hip-hop.

La companyia Estilo, que desenvolupa les seves activitats artístiques a la mateixa ciutat del Prat, interpretarà el seu espectacle "Humans", un show de dansa hip-hop que combina elements d'humor i de màgia.

Per tal de promocionar l'espectacle, la companyia Estilo du a terme unes actuacions prèvies a diversos instituts d'educació secundària del Prat.

Amb aquesta acció es pretén que un bon nombre de joves s'acostin divendres al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa a gaudir de l'espectacle. Després de l'actuació es farà una petita festa amb piscolabis i música a càrrec d'un dj. A més, tots els i les joves assistents participaran en un sorteig d'un mp4.

Els espectacles emmarcats al circuit Butaka Jove tenen com a objectiu iniciar els i les joves en el món del teatre i animar-los a convertir-se en espectadors d'aquest gènere cultural. Aquesta iniciativa, a la qual s'ha adscrit l'Ajuntament del Prat, ja va portar el curs passat dos espectacles teatrals per a joves.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

Temps per compartir

Què llegiu a casa?

dimecres, 1 abril, 2020 - 11:45

"El Prat a Casa", nova convocatòria fotogràfica del Centre Cívic Jardins de la Pau

Penja les teves imatges amb els hashtags #AlPratEnsCuidem i #JardinsdeFoto, i...

dimecres, 1 abril, 2020 - 10:00

(Re)pensant en clau de confinament

Diferents veus del cicle (Re)Pensem Europa, que organitza el Cèntric,...