Esteu aquí

El cinema Capri reobrirà l'11 de setembre

Aquell cap de setmana llarg projectarà les pel·lícules "Padre no hay más que uno (2)" i "Un amigo extraordinario"

Imatge que ha penjat el Capri a les xarxes socials per anunciar la reobertura.

dimecres, 2 setembre, 2020 - 11:45

Un els establiments culturals més estimats de la ciutat, el Cinema Capri, ha anunciat que reobrirà, després de mesos de tancament a causa de la COVID-19, el proper dijous 11 de setembre. 

La intenció de la directora del Capri, Mercè Marimón, era obrir a finals de juliol o principis d'agost, però finalment no ha estat possible ja que el cinema ha hagut de fer diverses obres d'adaptació a la situació sanitària. Segons ha explicat Marimón, "ha estat molt dur, per moments he pensat que no ens en sortiríem, però ho farem perquè estimem el Capri i perquè tenim un públic meravellós. Hem fet un gran esforç perquè venir al Capri sigui segur; pràcticament és un cinema nou!".

Amb la reobertura, les entrades tindran butaca assiganda, per respectar la distància de seguretat (s'anul·laran files alternes de butaques). A més, entre sessió i sessió es farà una desinfecció total de les instal·lacions, per la qual cosa caldrà esperar l'inici de cada sessió al carrer i no als vestíbuls. Hi haurà circuits d'entrada i sortida per evitar aglomeracions i uns senyals lluminosos indicaran quan es pot entrar als serveis. El sistema d'aire condicionat també s'ha renovat.

Les pel·lícules que es projectaran el cap de setmana de l'11, 12 i 13 de setembre seran "Padre no hay más que uno (2)" i "Un amigo extraordinario".

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...