Esteu aquí

El Centro Extremeño ha fet la tapa més popular del Quinto Tapa Pota Blava 2017

En aquesta edició de la ruta gastronòmica pratenca s'han consumit més de 71.000 tapes

Oliver, Aragón i Sánchez, amb els premis aconseguits.

divendres, 17 novembre, 2017 - 13:00

El passat dimecres 15 de novembre es van entregar, al Centro Extremeño Ruta de la Plata del Prat, els premis als restauradors participants en el QuintoTapa Pota Blava de la darrera edició, celebrada de l’11 d’octubre a l’1 de novembre. En aquesta edició s'han venut més de 71.000 tapes 

Segons el vot popular emès a través dels Tapaports, les millors tapes de l’edició 2017 han estat:  

1a: Piquillos Pota Blava, del Centro Extremeño Ruta de la Plata del Prat, creació de María Dolores Sánchez.
2a: Huevos de Oro, del Cèntric GastroBar by Onanuit, creació de Susana Aragón.
3a: Cafè i Filipinos, de Les 11 Tauletes, creació d'Adrián OIiver.

El premi al millor cambrer, també per vot popular, ha estat per a Marc Julián, del Cèntric GastroBar by Onanuit. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 29 novembre, 2019 - 12:00

Les millors iniciatives emprenedores de la ciutat del darrer any reben els premis El Prat Emprèn

Premiats projectes de realitat virtual contra l’assetjament escolar i de...

dimecres, 27 novembre, 2019 - 11:30

El Centre de Promoció econòmica acull la 2aTaula d'Ocupació i Economia Social

S'hi comparteixen metodologies innovadores i experiències de bones pràctiques...

dimarts, 19 novembre, 2019 - 12:30

L’Institut Les Salines participa en la nova edició del MetròpolisFPLab

Projecte de col·laboració entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la...