Esteu aquí

El Centro Extremeño ha fet la tapa més popular del Quinto Tapa Pota Blava 2017

En aquesta edició de la ruta gastronòmica pratenca s'han consumit més de 71.000 tapes

Oliver, Aragón i Sánchez, amb els premis aconseguits.

divendres, 17 novembre, 2017 - 13:00

El passat dimecres 15 de novembre es van entregar, al Centro Extremeño Ruta de la Plata del Prat, els premis als restauradors participants en el QuintoTapa Pota Blava de la darrera edició, celebrada de l’11 d’octubre a l’1 de novembre. En aquesta edició s'han venut més de 71.000 tapes 

Segons el vot popular emès a través dels Tapaports, les millors tapes de l’edició 2017 han estat:  

1a: Piquillos Pota Blava, del Centro Extremeño Ruta de la Plata del Prat, creació de María Dolores Sánchez.
2a: Huevos de Oro, del Cèntric GastroBar by Onanuit, creació de Susana Aragón.
3a: Cafè i Filipinos, de Les 11 Tauletes, creació d'Adrián OIiver.

El premi al millor cambrer, també per vot popular, ha estat per a Marc Julián, del Cèntric GastroBar by Onanuit. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 18 juliol, 2025 - 10:45

El Prat i Sant Boi presenten la diagnosi de necessitats del sector logístic dins el programa Treball, Talent i Tecnologia 2024-2026

La sessió ha servit per identificar reptes i accions clau per impulsar la...

divendres, 18 juliol, 2025 - 09:15

Nova col·laboració entre l’Organització d’Estibadors Portuaris de Barcelona i l’Institut Les Salines

L’alumnat dels Cicles Formatius de Grau Superior de Transport i Logística i...

dimecres, 9 juliol, 2025 - 11:30

S’obre el període d'inscripció per a la nova edició del projecte InserVela, que capacita joves com a instructors/es de vela

El programa començarà el setembre de 2025 i està adreçat a joves d’entre 16 i...