Esteu aquí

El Centre Cívic Jardins de la Pau trasllada les seves propostes culturals a l’àmbit virtual

Amb l'objectiu de mantenir el contacte amb la ciutadania i continuar desenvolupant el seu projecte cultural comunitari

Acció virtual “Lecturas por un mundo por desconfinar”

divendres, 13 novembre, 2020 - 12:00

El Centre Cívic s’adapta al context actual  i aposta per traslladar les seves propostes i projectes culturals a la virtualitat, mentre no es pugui recuperar l'acció presencial.

Propostes de lectura, anglès i dansa

Durant el cap de setmana passat es van promoure diferents accions a xarxes socials (Instagram i Facebook) relacionades amb l’activitat que estava programada per al dissabte i es va haver de postposar “Lecturas por un mundo por desconfinar” a càrrec de les MujeresMaravillas. D’una banda el col·lectiu va fer un petit vídeo amb un marcat contingut poètic explicant que la lectura s’havia de suspendre i fent arribar el missatge de què ens hem de cuidar per cuidar els altres. D’altra banda, es va proposar un repte en el qual van participar 48 persones penjant les seves fotografies amb el hashtag #yotambiénsoymujermaravilla. Volem agrair l’acollida i la participació de totes les persones que van col·laborar en aquesta acció. Finalment, es van compartir alguns dels textos que s’haguéssim llegit.

Durant aquesta setmana, hem continuat amb l'adaptació i reorientació de les activitats i accions que estàvem treballant des de l’equipament com les activitats de Party and Family i Conversa en anglès per adults del projecte d’auxiliars de conversa, que es fan en format vídeo reunió.

Tanmateix, dilluns la sala d’actes de l’equipament es va convertir en un plató de gravació en el que es van enregistrar diferents propostes de dansa a càrrec de Marina, la professora del taller de Twerking (programat per aquest trimestre) i Fran, jove que practica dansa al centre des de fa uns quants anys i ara també és professor d’Electro Dance amb qui també s’havia proposat un taller de tardor. Aviat podreu gaudir d’aquestes propostes a les nostre xarxes per tal que pogueu seguir ballant des de casa.

Projecte de dinamització de la gent gran

Les activitats adreçades a persones més grans de 60 anys continuen en marxa i amb molt bona acollida. 

Les persones participants a l’activitat mensual passejades fotogràfiques han continuat actives, fent fotos des dels seus balcons, i estan venint al centre de manera individual a rebre un suport per aprendre a fer retocar les seves fotos.

El grup de veïnes assídues a les Te-rtúlies mensuals es va trobar ahir per vídeo reunió per continuar compartint i debatent sobre temes que les preocupen. La sessió es va dedicar a compartir una sèrie d’accions que està treballant el grup dins dels actes del 25N (contra la violència a les dones).

En substitució de l’última sessió del taller Teràpia d’armari, s’ha llençat un repte a les participants: que apliquin els temes tractats a les dues sessions que van poder fer presencialment durant l’octubre, i facin una petita neteja del seu armari. Es tracta de tenir una visió crítica amb el tipus de consum majoritari, prenent consciència del  que hi ha darrera un peça de roba. Les peces de roba que aquestes persones descartin es portaran a un projecte solidari local.  

A més a més, seguim rebent persones de manera individualitzada per donar suport en temes d’alfabetització digital i així combatre possibles aïllaments dins del Racó Tecnològic.

 

Des de Jardins de la Pau volem seguir treballant amb els veïns i veïnes, les entitats i tots els agents del territori per seguir teixint comunitat en el format que ho permet la situació, ja sigui fent acompanyaments individuals o en espais de trobada virtuals, telefònics o a les xarxes (Instagram i Facebook).

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...