Esteu aquí

El Centre Cívic Jardins de la Pau suspèn les seves activitats culturals presencials durant 15 dies

Es manté el servei d'informació en l'horari habitual

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:00

En compliment de la resolució SLT/2700/2020, de 30 d’octubre, de la Generalitat de Catalunya, el Centre Cívic Jardins de la Pau suspèn les seves activitats culturals presencials durant 15 dies, és a dir, fins el 13 de novembre.

Durant aquest període, l’equipament no tanca i manté el servei d’atenció i informació presencial i telefònic en l'horari habitual de 9 h a 14 h i de 16 h a 20:30 h (contacte:  934 782 141 -  ccjardinspau@elprat.cat). Tanmateix es manté el servei d’hotel d’entitats (les entitats podran fer ús dels seus despatxos i serveis per fer feina interna de manera individual).

Les activitats que de moment no es podran dur a terme són les lectures dramatitzades de les Mujeres Maravilla: Lecturas de una vida por desconfinar, així com l’espectacle familiar: Les Ombres que conten contes, previstes totes dues per al proper cap de setmana. Les propostes d’oferta formativa i les activitats adreçades a gent gran, que ja havien estat ajornades el passat 19 d’octubre, es reconvertiran a format virtual sempre que sigui possible.

El servei del Racó tecnològic individualitzat es mantindrà (ja que es tracta d’assessoraments en temes tecnològics per a evitar aïllaments). La resta d'activitats i processos de treball que estaven previstes es reconvertiràn a format digital. Us recordem que ens podeu seguir a les xarxes socials i ben aviat, us informarem de les activitats digitals que reprenem.

Des de Jardins de la Pau volem seguir treballant amb els veïns i veïnes, les entitats i tots els agents del territori per seguir teixint comunitat en el format que ho permet la situació, ja sigui en espais de trobada virtuals, telefònics o a les xarxes.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:30

Quatre experts del sector educatiu i cultural reflexionen sobre l’aposta municipal IntersECCions

Aprofundeixen sobre l’exercici dels drets culturals, la connexió de l’escola...

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:00

La Percussió com a eina d'inclusió a L'Escola d'Arts en Viu

El grup de percussió inclusiva recupera la seva activitat al 100%

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h