Esteu aquí

El Centre Cívic Jardins de la Pau acull activitats de la Zona Jove

Zona Jove Tardor 2018

divendres, 19 octubre, 2018 - 14:30

Torna una nova edició de la Zona Jove amb un seguit d'activitats destinades a joves de 12 a 30 anys, que tindran lloc del 19 al 31 d'octubre en diversos equipaments de la ciutat. El dia 26, Al Centre Cívic Jardins de la Pau, acollim dues d'aquestes activitats: una de dansa urbana i una de creació digital.

 

El grup de dansa Titans realitzarà una masterclass de krump, una dansa urbana que va sorgir durant la dècada dels 90 similar al hip hop i que avui en dia alguns grups l'estan recuperant. Per venir en aquesta sessió lliure no cal fer inscripció prèvia. A banda d'aquesta activitat per la Zona Jove, els Titans realitzen cada dimecres sessions lliures perquè tothom qui vulgui aprengui els primers passos.

 

El mateix dia, a l'interior del centre, tindrà lloc un taller gratuït de creació de GIFs, les famoses imatges en moviment que molta gent comparteix a les xarxes i als seveis de missatgeria. En aquest taller lúdic s'explicarà com crear els GIFs i com compartir-los. En aquest cas hi ha places limitades i cal fer una inscripció prèvia fins el dia 24 d'octubre, presencialment als centres cívics o al Lloro, o bé a la web.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 16 juliol, 2019 - 10:15

Una mica de vermut i un munt de sèries

Dins de les activitats del Viu l'estiu al Prat, els dissabtes 6 i 13 de juliol vam gaudir d'una nova proposta al Centre Cívic Palmira Domènech: el Vermut&Sèries, una trobada a la t...

dimecres, 10 juliol, 2019 - 17:45

Nova edició dels English Workshops per al curs 2019-2020

Augmenta l’oferta dels tallers de cara al curs vinent
ee-grup.jpg

dilluns, 8 juliol, 2019 - 12:30

El programa municipal IntersECCions realitza 65 accions per vincular educació, cultura i comunitat, 23 més que el curs passat

Les dades de balanç d’aquest curs escolar es van presentar durant l’Escola d...