Esteu aquí

El Centre Cívic Jardins de la Pau acull activitats de la Zona Jove

Zona Jove Tardor 2018

divendres, 19 octubre, 2018 - 14:30

Torna una nova edició de la Zona Jove amb un seguit d'activitats destinades a joves de 12 a 30 anys, que tindran lloc del 19 al 31 d'octubre en diversos equipaments de la ciutat. El dia 26, Al Centre Cívic Jardins de la Pau, acollim dues d'aquestes activitats: una de dansa urbana i una de creació digital.

 

El grup de dansa Titans realitzarà una masterclass de krump, una dansa urbana que va sorgir durant la dècada dels 90 similar al hip hop i que avui en dia alguns grups l'estan recuperant. Per venir en aquesta sessió lliure no cal fer inscripció prèvia. A banda d'aquesta activitat per la Zona Jove, els Titans realitzen cada dimecres sessions lliures perquè tothom qui vulgui aprengui els primers passos.

 

El mateix dia, a l'interior del centre, tindrà lloc un taller gratuït de creació de GIFs, les famoses imatges en moviment que molta gent comparteix a les xarxes i als seveis de missatgeria. En aquest taller lúdic s'explicarà com crear els GIFs i com compartir-los. En aquest cas hi ha places limitades i cal fer una inscripció prèvia fins el dia 24 d'octubre, presencialment als centres cívics o al Lloro, o bé a la web.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 12 desembre, 2018 - 07:30

Nova edició dels English Workshops

Tallers trimestrals, temàtics i innovadors, per a l'alumnat d'ESO, per gaudir...
181115_pr.vis_.can_.jpg

dimecres, 5 desembre, 2018 - 13:30

Primeres passes del projecte d'Arts Visuals d'IntersECCions al CEE Can Rigol

Arran de la participació del CEE Can Rigol, UNZIP i l'Escola d'Arts del Prat ...

dimarts, 4 desembre, 2018 - 16:30

Vídeo del Prat nocturn, 2018

Ja tenim el vídeo resum del Prat Nocturn d’enguany